Ireki menu nagusia

San Jose traineruen igoera (Astillero)

San Jose traineruen igoera SDR Astillerok denboraldi-aurrean antolatzen duen traineru estropada da, ibaian gora jokatzen dena. San Jose egunaren inguruan jokatzen da urtero.

San Jose traineruen igoera
Sorrera 2010 (traineruak)
Herria El Astillero, Kantabria
Antolatzailea S.D.R. Astillero
Partehartzaileak denboraldi-aurrekoa
Modalitatea erlojupekoa
Garaipen gehien Gizonezkoak:
Euskal Herria Bermeo (Urdaibai) (3)
Euskal Herria Orio (3)
Emakumezkoak:
Espainia Astillero (4)
Azken ekitaldia 2019
Irabazlea(k) Gizonezkoak:
Euskal Herria Orio
Emakumezkoak:
Espainia Camargo

EzaugarriakAldatu

2000 urtean traineruen jaitsiera egiten hasi zen eta 2003an arraun olinpikoaren txapelketa.

2010an norantza aldatu eta traineruen igoera antolatu zen. Bi modalitatetan parte hartzen duten taldeei denborak batzen zaizkie eta irabazleak San Jose Sari Handia eramaten du. 4.000 metrotako distantzia egiten dute lehenik eta behin eta ondoren 500 metrotako "sprint estropada" egiten da zortzikoan zein traineruetan.

PalmaresaAldatu

Igoerako garaipenakAldatu

TraineruakAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
Orio 3 2017, 2018, 2019
Hondarribia 2 2013, 2014
Bermeo (Urdaibai) 2 2015, 2016
Pedreña 1 2010
Astillero 1 2011
San Juan 1 2012

San Jose SariaAldatu

Traineruaren eta zortzikoaren denborak batuta ematen den saria da.

Taldea Garaipenak Urteak
Bermeo (Urdaibai) 3 2013, 2015, 2016
Orio 3 2017, 2018, 2019
Astillero 2 2010, 2011
Hondarribia 1 2014

Emakumezkoen banderaAldatu

PalmaresaAldatu

Urtea Traineruak 1.a Traineruak 2.a Traineruak 3.a Sprint
2014 Astillero Santoña -
2015 Astillero - -
2016 Astillero Colindres -
2017 Astillero Camargo Castreña
2018 Hondarribia Astillero Camargo Hondarribia
2019 Camargo Torrevieja-Santa Lucía - Camargo
  • 2015ean emakumezkoen traineru bakarra aritu zen lehian.

GaraipenakAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
Astillero 4 2014, 2015*, 2016, 2017
Hondarribia 1 2018
Camargo 1 2019