Etienne De Wilde

Étienne De Wilde (Wetteren, 1958ko martxoaren 23a) txirrindulari belgiar bat izan zen, profesionala 1980 eta 1999 artean, denbora horretan 72 garaipen lortu zituelarik.

Etienne De Wilde
Etienne-de-wilde-1350013021.jpg
Bizitza
Jaiotza Wetteren1958ko martxoaren 23a (62 urte)
Herrialdea  Belgika
Jarduerak
Jarduerak pistako txirrindularia eta txirrindularia

1996an Atlantako Olinpiar Jokoetan eta 2000n Sydneykoetan parte hartu zuen, azken honetan.

PalmaresaAldatu

1980

1985

1988

1989

1990

1991

1994

1998

  • Houtlandeko zirkuitua

1999

2000

TaldeakAldatu