David Etxebarria

txirrindulari espainiarra

David Etxebarria Alkorta (Abadiño, 1973ko uztailaren 23a - ), euskal txirrindulari profesionala izan zen 1995etik 2006 arte. Hainbat garaipen lortu zituen.[1]

David Etxebarria
David Etxebarria EB05.jpg
Bizitza
Jaiotza Abadiño1973ko uztailaren 23a (46 urte)
Herrialdea  Bizkaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
ONCE 1994-2000
Euskaltel-Euskadi 2001-2004
ONCE 2005-2006
 

PalmaresaAldatu

1995

1996

1997

1998

1999

2000

2001

2002

2003

2005

Emaitzak lasterketa nagusietanAldatu

Lasterketa 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006
Italiako Giroa - - - - - - - - - - - -
Frantziako Tourra - - Utzi - 12.a Utzi 34.a 60.a Utzi 77.a - -
Espainiako Vuelta - - - 30.a - Utzi 45.a Utzi 29.a - - -
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - - - - - - - - - - - -

TaldeakAldatu

ErreferentziakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: David Etxebarria