Zerrenda:Bizkaiko mendiak

Bizkaiko mendien zerrenda» orritik birbideratua)
Euskal Herriko mendien mapa interaktiboa (query.wikidata.org)

Bizkaiko mendien zerrenda ondoren dago altueraren arabera ordenatuta.

Tontorrik garaienak Gorbeia (1481 m., Arabakoa ere badena), Aldamin (1376 m.), Zalama (1336 m.) eta Anboto (1331 m.) dira.

Mendilerroak aldatu

 
Anbotoko eta Aramozko mendilerroak Besaidetik.

Mendiak aldatu

 
Anbotoko mendilerroa Durangaldetik.


izena itsas mailaren gainetiko altuera honako erakunde administratiboan dago koordenatuak irudia
Aldamin 1376 Bizkaia 43°02′27″N 2°46′33″W / 43.04093611°N 2.77583333°W / 43.04093611; -2.77583333
 
Zalama 1336 Bizkaia
Burgosko probintzia
43°08′06″N 3°24′51″W / 43.135°N 3.41416667°W / 43.135; -3.41416667
 
Anboto 1333 Bizkaia 43°05′21″N 2°35′43″W / 43.089083333333°N 2.5953638888889°W / 43.089083333333; -2.5953638888889
 
Igalirrintza 1304 Bizkaia 43°04′09″N 2°47′49″W / 43.0693045°N 2.796909°W / 43.0693045; -2.796909
Lekanda 1302 Bizkaia 43°04′06″N 2°47′37″W / 43.06833333°N 2.79361111°W / 43.06833333; -2.79361111
 
Miruen Haitza 1288 Bizkaia 43°02′19″N 2°46′23″W / 43.0385074°N 2.7729612°W / 43.0385074; -2.7729612
Aranobaltza 1284 Bizkaia 43°04′18″N 2°47′51″W / 43.07166667°N 2.7975°W / 43.07166667; -2.7975
Gorosteta 1259 Bizkaia 43°03′16″N 2°48′20″W / 43.0544794°N 2.8056395°W / 43.0544794; -2.8056395
Arranbaltza 1253 Bizkaia 43°02′30″N 2°47′13″W / 43.0415688°N 2.7868352°W / 43.0415688; -2.7868352
Odoriaga 1245 Bizkaia 43°03′08″N 2°50′19″W / 43.05222222°N 2.83861111°W / 43.05222222; -2.83861111
Arranoatx 1245 Bizkaia 43°03′16″N 2°48′31″W / 43.0543942°N 2.8084764°W / 43.0543942; -2.8084764
Elgoin 1240 Bizkaia 43°05′33″N 2°36′16″W / 43.0925°N 2.604444°W / 43.0925; -2.604444
 
Ipargorta 1235 Bizkaia 43°03′06″N 2°48′42″W / 43.0516888°N 2.8115914°W / 43.0516888; -2.8115914
Atxausieta 1211 Bizkaia 43°03′47″N 2°47′56″W / 43.0629955°N 2.7988702°W / 43.0629955; -2.7988702
Usategieta 1188 Bizkaia 43°02′42″N 2°49′11″W / 43.045°N 2.81972222°W / 43.045; -2.81972222
Asparreta 1186 Bizkaia 43°04′27″N 2°48′16″W / 43.0741535°N 2.8045701°W / 43.0741535; -2.8045701
Uresartutendan Atxa 1185 Bizkaia 43°03′24″N 2°48′13″W / 43.0565652°N 2.8036682°W / 43.0565652; -2.8036682
Gatzarrieta 1182 Bizkaia 43°03′03″N 2°47′25″W / 43.0508145°N 2.7903763°W / 43.0508145; -2.7903763
 
Apuntzeta Gañe 1181 Bizkaia 43°02′42″N 2°46′55″W / 43.0450716°N 2.7820102°W / 43.0450716; -2.7820102
Arrabakoatxa 1177 Bizkaia 43°03′08″N 2°48′06″W / 43.0521854°N 2.8016806°W / 43.0521854; -2.8016806
 
Aldabe 1176 Bizkaia 43°03′03″N 2°47′47″W / 43.0509514°N 2.7963679°W / 43.0509514; -2.7963679
 
Arteta 1173 Bizkaia 43°03′42″N 2°47′58″W / 43.0615646°N 2.7994153°W / 43.0615646; -2.7994153
Altipitatx 1171 Bizkaia 43°03′38″N 2°48′48″W / 43.0604175°N 2.8132962°W / 43.0604175; -2.8132962
Azaolako Atxa 1167 Bizkaia 43°02′50″N 2°48′58″W / 43.0473466°N 2.8160248°W / 43.0473466; -2.8160248
Artalarra 1163 Bizkaia 43°03′04″N 2°47′34″W / 43.0512241°N 2.7927938°W / 43.0512241; -2.7927938
 
Kusatx 1161 Bizkaia 43°03′33″N 2°48′09″W / 43.0592917°N 2.8024805°W / 43.0592917; -2.8024805
Dulau 1152 Bizkaia 43°02′13″N 2°46′02″W / 43.0369562°N 2.76732°W / 43.0369562; -2.76732
Peñalta 1145 Bizkaia 43°09′13″N 3°23′33″W / 43.15353333°N 3.39256389°W / 43.15353333; -3.39256389
Iturri Ederrako Puntie 1132 Bizkaia 43°03′52″N 2°48′46″W / 43.0643158°N 2.8127809°W / 43.0643158; -2.8127809
Udalatx 1117 Bizkaia
Gipuzkoa
43°05′28″N 2°30′44″W / 43.091111°N 2.512222°W / 43.091111; -2.512222
 
Atxulaur Haitza 1117 Bizkaia 43°04′33″N 2°48′30″W / 43.0759068°N 2.8083357°W / 43.0759068; -2.8083357
Egilleor 1117 Bizkaia 43°03′39″N 2°51′22″W / 43.0607494°N 2.8560815°W / 43.0607494; -2.8560815
Itxinerdikoatxa 1117 Bizkaia 43°03′58″N 2°48′36″W / 43.0661571°N 2.8099013°W / 43.0661571; -2.8099013
Itxingotikoatxa 1108 Bizkaia 43°03′28″N 2°49′00″W / 43.0576672°N 2.8165343°W / 43.0576672; -2.8165343
Balgerri 1106 Bizkaia
Burgosko probintzia
43°10′00″N 3°19′56″W / 43.16666667°N 3.33222222°W / 43.16666667; -3.33222222
Lasarreko Haitza 1102 Bizkaia 43°02′58″N 2°48′18″W / 43.0493184°N 2.804956°W / 43.0493184; -2.804956
Axkorrigan 1099 Bizkaia 43°04′43″N 2°49′06″W / 43.0784895°N 2.8183025°W / 43.0784895; -2.8183025
Txiritxakoatxa 1091 Bizkaia 43°04′06″N 2°48′37″W / 43.0684001°N 2.8104102°W / 43.0684001; -2.8104102
Urtutxe 1090 Bizkaia 43°04′43″N 2°48′56″W / 43.0786744°N 2.8156854°W / 43.0786744; -2.8156854
Argindegorta 1089 Bizkaia 43°03′02″N 2°49′31″W / 43.0505577°N 2.8251628°W / 43.0505577; -2.8251628
Austingarmin 1087 Bizkaia 43°03′06″N 2°49′15″W / 43.0517128°N 2.8208988°W / 43.0517128; -2.8208988
Hatxiki 1082 Bizkaia 43°04′02″N 2°48′44″W / 43.0672864°N 2.8121331°W / 43.0672864; -2.8121331
Karamaieta 1076 Bizkaia 43°04′29″N 2°49′14″W / 43.074846°N 2.820512°W / 43.074846; -2.820512
Arkospeko Puntie 1072 Bizkaia 43°04′15″N 2°48′49″W / 43.0708368°N 2.8136699°W / 43.0708368; -2.8136699
Tologorri 1068 Araba
Bizkaia
43°01′04″N 3°04′24″W / 43.0179°N 3.07334°W / 43.0179; -3.07334
 
Atxaragun 1067 Bizkaia 43°04′36″N 2°49′12″W / 43.0765653°N 2.8201139°W / 43.0765653; -2.8201139
Arrabako zelaiak 1066 Bizkaia 43°03′29″N 2°47′49″W / 43.05805556°N 2.79694444°W / 43.05805556; -2.79694444
 
Abarokoaskan 1066 Bizkaia 43°03′50″N 2°49′05″W / 43.0640002°N 2.8181242°W / 43.0640002; -2.8181242
Atxarre 1063 Bizkaia 43°04′15″N 2°49′08″W / 43.0709442°N 2.8188652°W / 43.0709442; -2.8188652
Urratxa 1060 Bizkaia 43°02′50″N 2°47′50″W / 43.0471078°N 2.7972892°W / 43.0471078; -2.7972892
Arkuatxa 1060 Bizkaia 43°04′27″N 2°48′41″W / 43.0742191°N 2.8114487°W / 43.0742191; -2.8114487
Betondegi 1050 Bizkaia 43°04′04″N 2°49′14″W / 43.0677411°N 2.8205573°W / 43.0677411; -2.8205573
Burgueno 1043 Bizkaia
Burgosko probintzia
43°11′29″N 3°16′33″W / 43.19138889°N 3.27583333°W / 43.19138889; -3.27583333
 
Ilso de Estacas 1037 Bizkaia
Burgosko probintzia
43°10′19″N 3°19′06″W / 43.17194444°N 3.31833333°W / 43.17194444; -3.31833333
Bedarbide 1037 Bizkaia 43°00′14″N 3°03′48″W / 43.00397°N 3.06345°W / 43.00397; -3.06345
Alluitz 1034 Bizkaia 43°10′17″N 2°38′20″W / 43.171363888889°N 2.6389611111111°W / 43.171363888889; -2.6389611111111
 
Beluzaran 1029 Bizkaia 43°03′55″N 2°51′31″W / 43.0652731°N 2.85865°W / 43.0652731; -2.85865
Maza del Pando 1021 Bizkaia
Burgosko probintzia
43°10′40″N 3°18′15″W / 43.17777778°N 3.30416667°W / 43.17777778; -3.30416667
 
Arrietabaso 1018 Bizkaia 43°07′19″N 2°40′45″W / 43.121944°N 2.679167°W / 43.121944; -2.679167
 
Zenigorta 1018 Bizkaia 43°02′41″N 2°46′09″W / 43.0446142°N 2.7691572°W / 43.0446142; -2.7691572
Urkiolamendi 1011 Bizkaia 43°05′34″N 2°37′31″W / 43.092777777778°N 2.6252777777778°W / 43.092777777778; -2.6252777777778
 
Leungane 1009 Bizkaia 43°08′47″N 2°41′40″W / 43.146389°N 2.694444°W / 43.146389; -2.694444
 
Kolometa 1006 Bizkaia 43°04′07″N 2°51′47″W / 43.0687005°N 2.8631252°W / 43.0687005; -2.8631252
Kanpantorreta 1002 Bizkaia 43°07′40″N 2°40′43″W / 43.127778°N 2.678611°W / 43.127778; -2.678611
Ganekogorta 998 Laudio
Araba
Bizkaia
43°12′12″N 2°58′41″W / 43.203333333333°N 2.9780555555556°W / 43.203333333333; -2.9780555555556
 
Artatzagane 998 Bizkaia 43°08′51″N 2°41′29″W / 43.1475°N 2.69138889°W / 43.1475; -2.69138889
Arrabatxu 987 Araba
Bizkaia
43°12′05″N 2°58′52″W / 43.20138889°N 2.98111111°W / 43.20138889; -2.98111111
Larrano Puntie 973 Bizkaia 43°06′03″N 2°37′07″W / 43.100888°N 2.618725°W / 43.100888; -2.618725
Mugarra 964 Bizkaia 43°09′09″N 2°40′46″W / 43.152536111111°N 2.6794972222222°W / 43.152536111111; -2.6794972222222
 
Pagero 963 Araba
Bizkaia
43°12′04″N 2°59′20″W / 43.20111111°N 2.98888889°W / 43.20111111; -2.98888889
Saibi 946 Bizkaia 43°05′59″N 2°39′57″W / 43.099722°N 2.665833°W / 43.099722; -2.665833
 
Arimekorta 939 Bizkaia 43°02′48″N 2°45′17″W / 43.0466192°N 2.7546863°W / 43.0466192; -2.7546863
Untzillatx 934 Bizkaia 43°07′44″N 2°38′38″W / 43.128838888889°N 2.6439694444444°W / 43.128838888889; -2.6439694444444
 
Txarlazo 927 Araba
Bizkaia
Burgosko probintzia
42°59′00″N 3°02′10″W / 42.98333056°N 3.03605833°W / 42.98333056; -3.03605833
 
Artaungan 905 Bizkaia 43°09′05″N 2°42′16″W / 43.15138889°N 2.70444444°W / 43.15138889; -2.70444444
Gallarraga 902 Araba
Bizkaia
Kolitza 897 Bizkaia 43°12′07″N 3°14′58″W / 43.20185°N 3.249356°W / 43.20185; -3.249356
 
Eretza 887 Bizkaia 43°13′57″N 3°03′03″W / 43.2325°N 3.05083333°W / 43.2325; -3.05083333
 
Biderdi (Ganekogorta) 877 Bizkaia 43°12′23″N 2°57′44″W / 43.20638889°N 2.96222222°W / 43.20638889; -2.96222222
 
Kurtzegan 863 Bizkaia 43°04′40″N 2°52′06″W / 43.0776934°N 2.8682277°W / 43.0776934; -2.8682277
 
Armañon 854 Bizkaia 43°16′28″N 3°18′32″W / 43.27444444°N 3.30888889°W / 43.27444444; -3.30888889
Fraideburu 853 Araba
Bizkaia
42°58′26″N 3°02′32″W / 42.97382°N 3.04226°W / 42.97382; -3.04226
Pagasarri (Aramotz) 838 Bizkaia 43°09′18″N 2°41′32″W / 43.155°N 2.69222222°W / 43.155; -2.69222222
 
Jorrios 837 Bizkaia 43°17′10″N 3°18′06″W / 43.28611204°N 3.301580819°W / 43.28611204; -3.301580819
Cotobasero 829 Bizkaia 43°11′16″N 3°24′32″W / 43.187875°N 3.40889167°W / 43.187875; -3.40889167
El Mazo 823 Bizkaia 43°14′33″N 3°24′41″W / 43.2425°N 3.41149°W / 43.2425; -3.41149
Ganeran 822 Galdames 43°15′37″N 3°03′58″W / 43.26027778°N 3.06611111°W / 43.26027778; -3.06611111
 
Peña del Moro 821 Bizkaia 43°14′20″N 3°25′59″W / 43.2389028°N 3.4331303°W / 43.2389028; -3.4331303
Askorri 812 Bizkaia 43°09′36″N 2°42′08″W / 43.16°N 2.70222222°W / 43.16; -2.70222222
Zengotitagana 812 Bizkaia 43°12′40″N 2°33′45″W / 43.211022°N 2.562416°W / 43.211022; -2.562416
43°12′46″N 2°33′42″W / 43.212777777778°N 2.5616666666667°W / 43.212777777778; -2.5616666666667
Astoa Kurutzeburu 809 Bizkaia 43°14′16″N 2°36′55″W / 43.237894444444°N 2.6152027777778°W / 43.237894444444; -2.6152027777778
Pico de la Cruz 802 Bizkaia 43°15′14″N 3°04′24″W / 43.25388889°N 3.07333333°W / 43.25388889; -3.07333333
 
Alen 802 Bizkaia 43°16′37″N 3°12′32″W / 43.2770799°N 3.2088941°W / 43.2770799; -3.2088941
Kamaraka 800 Araba
Bizkaia
43°10′35″N 2°57′34″W / 43.17638889°N 2.95944444°W / 43.17638889; -2.95944444
Urko 793 Bizkaia
Gipuzkoa
43°12′05″N 2°29′13″W / 43.2014952°N 2.4868711°W / 43.2014952; -2.4868711
 
Larraño 792 Bizkaia 43°03′50″N 2°50′51″W / 43.0638542°N 2.8476°W / 43.0638542; -2.8476
Axtxiki 791 Bizkaia 43°07′07″N 2°37′41″W / 43.118522222222°N 2.6279277777778°W / 43.118522222222; -2.6279277777778
 
Astxiki 791 Bizkaia 43°07′03″N 2°37′45″W / 43.117428°N 2.629218°W / 43.117428; -2.629218
Urtemondo 788 Bizkaia 43°10′18″N 2°43′35″W / 43.171667°N 2.726389°W / 43.171667; -2.726389
Obako Atxa 782 Bizkaia 43°08′40″N 2°42′17″W / 43.14444444°N 2.70472222°W / 43.14444444; -2.70472222
Gaintzorrotz 780 Bizkaia 43°10′15″N 2°42′43″W / 43.17083333°N 2.71194444°W / 43.17083333; -2.71194444
Kalamua 768 Bizkaia
Gipuzkoa
43°13′38″N 2°27′30″W / 43.227222°N 2.458333°W / 43.227222; -2.458333
 
Untzueta 766 Bizkaia 43°08′18″N 2°54′20″W / 43.13833333°N 2.90555556°W / 43.13833333; -2.90555556
Altungana 765 Bizkaia 43°04′49″N 2°42′10″W / 43.0802827°N 2.7026861°W / 43.0802827; -2.7026861
Larragorri 749 Bizkaia 43°05′54″N 2°57′01″W / 43.09839°N 2.950304°W / 43.09839; -2.950304
Picomayor 746 Bizkaia 43°16′39″N 3°04′41″W / 43.27744444°N 3.07805833°W / 43.27744444; -3.07805833
Mugarriluze (Ganekogorta) 735 Araba
Bizkaia
43°10′24″N 2°57′12″W / 43.17333333°N 2.95333333°W / 43.17333333; -2.95333333
Iluntzar (Nabarniz) 727 Bizkaia
Nabarniz
43°19′00″N 2°33′58″W / 43.316575°N 2.566075°W / 43.316575; -2.566075
Mortera 723 Bizkaia 43°13′59″N 3°27′30″W / 43.233011°N 3.458203°W / 43.233011; -3.458203
Ranero 721 Bizkaia
Kantabria
43°15′45″N 3°23′25″W / 43.2624007°N 3.3901966°W / 43.2624007; -3.3901966
 
Garbea 718 Bizkaia 43°13′00″N 3°11′35″W / 43.21657222°N 3.19316389°W / 43.21657222; -3.19316389
Askuren 708 Bizkaia
Araba
43°00′04″N 2°57′59″W / 43.001053°N 2.966335°W / 43.001053; -2.966335
Goikogane 702 Araba
Bizkaia
43°10′18″N 2°56′45″W / 43.17166667°N 2.94583333°W / 43.17166667; -2.94583333
Bedartzandi 700 Bizkaia 43°17′11″N 2°32′06″W / 43.2864384°N 2.5351094°W / 43.2864384; -2.5351094
Jandolamendi 700 Bizkaia 43°12′57″N 2°37′15″W / 43.215823°N 2.62074°W / 43.215823; -2.62074
Trasmosomos 698 Bizkaia 43°10′47″N 3°09′59″W / 43.17960556°N 3.16647222°W / 43.17960556; -3.16647222
Ganeta 689 Bizkaia 43°13′22″N 2°56′48″W / 43.22272778°N 2.94664722°W / 43.22272778; -2.94664722
Sollube 683.8 Bermeo 43°22′19″N 2°45′45″W / 43.371944°N 2.7625°W / 43.371944; -2.7625
43°22′00″N 2°46′00″W / 43.36667°N 2.76667°W / 43.36667; -2.76667
 
Arbalitza 683 Bizkaia 43°10′38″N 3°10′52″W / 43.17733333°N 3.18103333°W / 43.17733333; -3.18103333
Memaia 679 Bizkaia 43°06′14″N 2°33′28″W / 43.104027°N 2.557897°W / 43.104027; -2.557897
Pagasarri 673 Bizkaia 43°13′07″N 2°56′35″W / 43.218611111111°N 2.9430555555556°W / 43.218611111111; -2.9430555555556
 
Arrugaetako atxa 672 Bizkaia 43°07′25″N 2°51′59″W / 43.12361111°N 2.86638889°W / 43.12361111; -2.86638889
Bikirrio 671 Bizkaia 43°09′28″N 3°03′35″W / 43.15781111°N 3.05978611°W / 43.15781111; -3.05978611
Bikirrio (Beraskola) 665 Bizkaia
Araba
43°09′24″N 3°03′40″W / 43.156737°N 3.061202°W / 43.156737; -3.061202
Belatxikieta 661 Bizkaia 43°10′48″N 2°43′57″W / 43.1799°N 2.7326°W / 43.1799; -2.7326
Gongeda 659 Bizkaia 43°12′54″N 2°59′29″W / 43.21501667°N 2.99145556°W / 43.21501667; -2.99145556
Mandoia 647 Bizkaia 43°10′37″N 2°49′39″W / 43.17694444°N 2.8275°W / 43.17694444; -2.8275
Mello 633 Bizkaia 43°18′23″N 3°09′03″W / 43.30646111°N 3.15088611°W / 43.30646111; -3.15088611
Zipar 632 Bizkaia 43°14′29″N 3°07′22″W / 43.24125278°N 3.12279444°W / 43.24125278; -3.12279444
Pagonabarra 632 Bizkaia 43°05′12″N 2°42′40″W / 43.086644°N 2.7112432°W / 43.086644; -2.7112432
Sarrimendi 603 Bizkaia 43°11′52″N 2°35′18″W / 43.197882°N 2.588358°W / 43.197882; -2.588358
Jata 599 Bizkaia 43°24′18″N 2°50′27″W / 43.405°N 2.84083333°W / 43.405; -2.84083333
43°24′15″N 2°50′30″W / 43.4042°N 2.8417°W / 43.4042; -2.8417
 
Pastorekorta 596 Bizkaia 43°12′43″N 2°55′31″W / 43.211809°N 2.925299°W / 43.211809; -2.925299
Longuitas 593 Bizkaia 43°15′14″N 3°10′54″W / 43.25398889°N 3.18162778°W / 43.25398889; -3.18162778
Motrollo 592 Bizkaia 43°16′25″N 2°34′31″W / 43.273653°N 2.575276°W / 43.273653; -2.575276
Motrollu 591 Bizkaia
Munitibar-Arbatzegi Gerrikaitz
Aulesti
43°16′26″N 2°34′33″W / 43.273952777778°N 2.5757722222222°W / 43.273952777778; -2.5757722222222
Erreztaleku 586 Bizkaia 43°13′55″N 2°57′36″W / 43.23194444°N 2.96°W / 43.23194444; -2.96
Upo Mendia 575 Bizkaia 43°11′33″N 2°51′32″W / 43.1924429°N 2.858958°W / 43.1924429; -2.858958
Bizkargi 565 Bizkaia 43°16′32″N 2°44′27″W / 43.27555556°N 2.74083333°W / 43.27555556; -2.74083333
 
Mendibil (Bizkaia) 565 Bizkaia 43°16′44″N 3°02′00″W / 43.27888889°N 3.03333333°W / 43.27888889; -3.03333333
 
Betsaide 564 Arrasate
Elorrio
Aramaio
Atxondo
43°05′20″N 2°32′41″W / 43.088889°N 2.544722°W / 43.088889; -2.544722
 
Ganeroitz 561 Bizkaia 43°14′46″N 3°01′19″W / 43.2461256072956°N 3.0220798555792°W / 43.2461256072956; -3.0220798555792
 
Kurutziagagana 559 Bizkaia 43°16′32″N 2°44′27″W / 43.2754557°N 2.7409152°W / 43.2754557; -2.7409152
Arburu (Bizkargi) 550 Muxika 43°15′58″N 2°43′13″W / 43.26607492319618°N 2.7201887984980857°W / 43.26607492319618; -2.7201887984980857
 
Artanda 549 Bizkaia 43°11′28″N 2°52′39″W / 43.1911203°N 2.8776202°W / 43.1911203; -2.8776202
Luxar 542 Bizkaia 43°13′26″N 3°04′35″W / 43.22386944°N 3.0765°W / 43.22386944; -3.0765
Arrola 532 Bizkaia 43°18′45″N 2°36′03″W / 43.3125°N 2.60083333°W / 43.3125; -2.60083333
Argalario 514 Bizkaia 43°16′28″N 3°01′22″W / 43.2744°N 3.02278°W / 43.2744; -3.02278
 
Aramotz 511 Bizkaia 43°11′22″N 2°44′50″W / 43.1895556°N 2.7471614°W / 43.1895556; -2.7471614
Kanpona 504 Bizkaia 43°17′00″N 2°36′24″W / 43.283419444444°N 2.6066583333333°W / 43.283419444444; -2.6066583333333
Aretxua 487 Bizkaia
Berriz
Mallabia
43°11′08″N 2°32′57″W / 43.18566111111111°N 2.5492027777777775°W / 43.18566111111111; -2.5492027777777775
 
Garbola 481 Bizkaia
 
Ganguren 477
474
Bizkaia 43°15′38″N 2°51′57″W / 43.26052222°N 2.86570278°W / 43.26052222; -2.86570278
 
Arrolatza 454 Bizkaia 43°15′26″N 2°59′16″W / 43.25721944°N 2.98777778°W / 43.25721944; -2.98777778
 
Serantes 451.9 Bizkaia 43°20′07″N 3°03′40″W / 43.335277777778°N 3.0611111111111°W / 43.335277777778; -3.0611111111111
 
Ereñozar 448 Bizkaia 43°21′02″N 2°38′12″W / 43.3504739°N 2.6366254°W / 43.3504739; -2.6366254
Burgoa 447 Bizkaia 43°18′58″N 2°39′32″W / 43.3162°N 2.659°W / 43.3162; -2.659
 
Arnotegi 426 Bizkaia 43°14′06″N 2°56′01″W / 43.23511944°N 2.93349722°W / 43.23511944; -2.93349722
Kuskuburu 426 Bizkaia 43°15′18″N 2°50′31″W / 43.254974°N 2.8418638°W / 43.254974; -2.8418638
 
Atxerriaga 410 Bizkaia 43°12′14″N 2°36′41″W / 43.20386111111111°N 2.611352777777778°W / 43.20386111111111; -2.611352777777778
Apario 406 Bizkaia 43°11′28″N 2°47′53″W / 43.191242°N 2.79799°W / 43.191242; -2.79799
Burretxagana 402 Bizkaia 43°22′36″N 2°39′03″W / 43.376741°N 2.650722°W / 43.376741; -2.650722
Otoio 399 Bizkaia 43°22′18″N 2°31′41″W / 43.37166667°N 2.52805556°W / 43.37166667; -2.52805556
 
Arriagako Gaina 399 Bizkaia 43°20′03″N 2°43′40″W / 43.3341715°N 2.7279106°W / 43.3341715; -2.7279106
Tontorramendi 386 Gipuzkoa
Bizkaia
43°18′29″N 2°25′46″W / 43.3080393°N 2.4294333°W / 43.3080393; -2.4294333
Iturritxualde 386 Bizkaia 43°16′11″N 2°53′36″W / 43.26963333°N 2.89336944°W / 43.26963333; -2.89336944
 
Aspunta 365 Bizkaia 43°13′07″N 2°46′18″W / 43.2185413°N 2.7716884°W / 43.2185413; -2.7716884
Berreaga mendia 364 Bizkaia 43°19′03″N 2°51′08″W / 43.3175°N 2.85222222°W / 43.3175; -2.85222222
Lemoatxa 363 Bizkaia 43°13′01″N 2°46′25″W / 43.2169873°N 2.7736025°W / 43.2169873; -2.7736025
 
Malmasin 361 Bizkaia
Arrigorriaga
43°13′42″N 2°54′05″W / 43.228333333333°N 2.9013888888889°W / 43.228333333333; -2.9013888888889
 
Axbiribil 356 Bizkaia 43°20′41″N 2°41′29″W / 43.344622°N 2.691251°W / 43.344622; -2.691251
Arraitz 352 Bizkaia 43°14′35″N 2°57′45″W / 43.24305556°N 2.9625°W / 43.24305556; -2.9625
Katillotxu 337 Bizkaia
Bermeo
43°23′42″N 2°42′57″W / 43.39503°N 2.71579°W / 43.39503; -2.71579
 
Arrizuriaga 326 Bizkaia 43°14′41″N 2°46′57″W / 43.244611°N 2.782416°W / 43.244611; -2.782416
Montaño 319 Bizkaia 43°20′01″N 3°05′47″W / 43.333545°N 3.0965015°W / 43.333545; -3.0965015
 
Kalamendi 314 Bizkaia 43°19′13″N 2°28′00″W / 43.320201°N 2.466792°W / 43.320201; -2.466792
San Pedro Atxarre 312 Bizkaia 43°23′47″N 2°40′16″W / 43.396422222222°N 2.6710777777778°W / 43.396422222222; -2.6710777777778
 
Gaztelumendi 311 Bizkaia 43°17′15″N 2°47′46″W / 43.2875°N 2.79611111°W / 43.2875; -2.79611111
Luzuero 307 Bizkaia 43°21′27″N 3°06′13″W / 43.3575°N 3.10361111°W / 43.3575; -3.10361111
 
Unbe 302 Bizkaia 43°19′59″N 2°54′56″W / 43.333°N 2.9155°W / 43.333; -2.9155
 
Talaia 276 Bizkaia 43°24′46″N 2°38′53″W / 43.4126983°N 2.6481752°W / 43.4126983; -2.6481752
 
Kosnoaga 273 Gernika-Lumo 43°19′10″N 2°41′19″W / 43.31939752777778°N 2.6887336222222222°W / 43.31939752777778; -2.6887336222222222
Egirleta 262 Bizkaia 43°16′10″N 2°54′20″W / 43.269344444444°N 2.9056111111111°W / 43.269344444444; -2.9056111111111
Karabezu 255 Erandio 43°19′55″N 2°55′39″W / 43.332083333333°N 2.9276111111111°W / 43.332083333333; -2.9276111111111
 
Munarrikolanda 252 Bizkaia 43°21′40″N 2°57′33″W / 43.36106944°N 2.959275°W / 43.36106944; -2.959275
Artxanda 251 Bizkaia 43°16′26″N 2°55′14″W / 43.273958333333°N 2.92065°W / 43.273958333333; -2.92065
 
Gurbiztigana 249 Bizkaia 43°17′00″N 2°28′54″W / 43.2834263°N 2.4816891°W / 43.2834263; -2.4816891
Lainomendi 244 Derio 43°19′07″N 2°54′53″W / 43.3186081°N 2.9147795°W / 43.3186081; -2.9147795
Talaia 242 Bizkaia 43°22′24″N 2°31′11″W / 43.3732684°N 2.5196991°W / 43.3732684; -2.5196991
Elorriaga 222 Bilbo 43°16′50″N 2°57′10″W / 43.28049°N 2.95266°W / 43.28049; -2.95266
 
Untza mendia 214 Bizkaia 43°19′11″N 2°54′08″W / 43.31972222°N 2.90222222°W / 43.31972222; -2.90222222
Kobeta 198 Bilbo 43°15′30″N 2°57′50″W / 43.25833333°N 2.96388889°W / 43.25833333; -2.96388889
Astondo 133 Gorliz 43°25′17″N 2°56′59″W / 43.4214855°N 2.9498326°W / 43.4214855; -2.9498326
 
Larreagaburu 117 Bizkaia 43°14′49″N 2°55′05″W / 43.2469295°N 2.9180421°W / 43.2469295; -2.9180421
Lumentza 115 Bizkaia 43°21′39″N 2°30′06″W / 43.360883°N 2.501792°W / 43.360883; -2.501792
 

Kanpo loturak aldatu