S.D.R. Castro Urdialesen Bandera

S.D.R. Castro Urdialesen Bandera talde honek martxoan antolatzen duen estropada da.

S.D.R. Castro Urdialesen Bandera
Sorrera 1998
Herria Castro Urdiales, Kantabria
Antolatzailea S.D.R. Castreña
Parte-hartzaileak aurredenboraldikoa
Modalitatea lerrokatua
Garaipen gehien Gizonezkoak:
Euskal Herria Orio (5)
Emakumezkoak:
hainbat (1)
Azken ekitaldia 2023
Irabazlea(k) Gizonezkoak:
Euskal Herria Bermeo
Emakumezkoak:
Euskal Herria Kaiku

Palmaresa aldatu

Edizioa Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
I 1998 Getaria Pedreña Lutxana
II 1999 Donibaneko Arraunlariak Castro Urdiales Camargo
III 2000 Astillero Arkote Castro Urdiales
IV 2001 Santurtzi Castro Urdiales Ciudad de Santander
V 2002 Mecos Castro Urdiales Santurtzi
VI 2003 Mecos Astillero Castro Urdiales
VII 2004 Mecos Castro Urdiales Bermeo
VIII 2005 Castro Urdiales Samertolameu Zumaia
IX 2006 Castro Urdiales Orio Urdaibai
X 2007 Pedreña Orio Castro Urdiales
XI 2008 Tirán Castro Urdiales Orio
XII 2009 Castro Urdiales Bermeo Orio
XIII 2010 Castro Urdiales Pedreña Santurtzi
XIV 2011 Bermeo Castro Urdiales Hondarribia
XV 2012 Orio Portugalete Santurtzi
XVI 2013 Bermeo Portugalete Astillero
XVII 2014 Bermeo Portugalete Astillero
XVIII 2015 Orio Bermeo Kaiku
- 2016 ez zen jokatu*
XIX 2017 Orio Bermeo Zierbena
XX 2018 Orio Bermeo Ondarroa
XXI 2019 Santurtzi Bermeo Ondarroa
XXII 2020 Santurtzi Bermeo Pedreña
- 2021 ez zen jokatu*
XXIV 2022 Orio Bermeo Ondarroa
XXV 2023 Bermeo Donostiarra Zierbena
- 2024 ez zen jokatu*
  • 2016an eta 2024an ez zen jokatu itsasoaren egoera txarrarengatik.
  • 2021ean ez zen jokatu COVID-19 pandemiak eragindako murrizketen erruz.

Garaipenak aldatu

Lau edizioren emaitzak falta dira.

Taldea Garaipenak Urteak
Orio 5 2012, 2015, 2017, 2018, 2022
Castro Urdiales 4 2005, 2006, 2009, 2010
Urdaibai 4 2011, 2013, 2014, 2023
Mecos 3 2002, 2003, 2004
Santurtzi 2 2019, 2020
Getaria 1 1998
Donibaneko Arraunlariak 1 1999
Astillero 1 2000
Pedreña 1 2007
Tirán 1 2008

Emakumezkoak aldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2017 Portugalete Deustu -
2018 Deustu Colindres Astillero
2019 Hondarribia Deustu Colindres
2020 Castreña Mundaka -
2021 ez zen jokatu
2022 Hernani Deustu Castreña
2023 Kaiku Deustu Ondarroa
- 2024 ez zen jokatu

Kanpo estekak aldatu