Ireki menu nagusia

Milla Jovovich (Kiev, Ukraina, 1975eko abenduaren 17a - ) aktore, modelo, moda-diseinatzaile eta musikari ukrainarra da.

Milla Jovovich
Milla Jovovich Cannes 2016.jpg
Bizitza
Izen osoa Милица Богдановна Йовович, Milica Bogdanovna Jovovich
Jaiotza Kiev1975eko abenduaren 17a (43 urte)
Herrialdea  Sobietar Errepublika Sozialisten Batasuna  (1975 -  1994)
 Ameriketako Estatu Batuak  (1994 -
Talde etnikoa Serbiarra
Serbian American Itzuli
Ukrainian American Itzuli
Heriotza  (43 urte)
Familia
Aita Bogdan Jovovich
Ama Galina Jovovich
Ezkontidea(k) Shawn Andrews Itzuli  (1992ko urriaren 2a -  1992ko azaroaren 25a)
Luc Besson  (1997ko abenduaren 14a -  1999ko ekainaren 12a)
Paul W. S. Anderson  (2009ko abuztuaren 22a -  baliorik ez)
Seme-alabak
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzak ingelesa
errusiera
frantsesa
serbiera
Jarduerak
Jarduerak zinema aktorea, modeloa, abeslaria, aktorea, telebista-aktorea, fashion model Itzuli eta jostuna
Altuera 1,74 metro
Genero artistikoa popa
folk rocka
rock alternatiboa
soft rocka
Musika instrumentua ahotsa
Diskoetxea SBK Records Itzuli
IMDb nm0000170
www.millaj.com/

FilmografiaAldatu

Urtea Izenburua Papera Oharrak
1988 The Night Train to Kathmandu (telebista) Lily McLeod
Two Moon Junction Samantha Delongpre
Paradise (telebista) Katie Atal batean
1989 Married... with Children (telebista) Yvette Atal batean
1990 Parker Lewisek ez du sekula galtzen (telebista) Robin Fecknoids Atal batean
1991 Return to the Blue Lagoon Lilli Hargrave
1992 Kuffs Maya Carlton
Chaplin Mildred Harris
1993 Dazed and Confused Michelle Burroughs
1997 The Fifth Element Leeloo
1998 He Got Game Dakota Burns
1999 The Messenger: The Story of Joan of Arc Jeanne d'Arc
2000 The Claim Lucia Edizio mugatua
2001 The Million Dollar Hotel Eloise Edizio mugatua
Zoolander Katinka Ingabogovinanana
2002 Resident Evil Alice
You Stupid Man Nadine
2003 Dummy Fangora "Fanny" Gurkel Edizio mugatua
No Good Deed Erin
2004 Resident Evil: Apocalypse Alice
2005 Trailer for a remake of Gore Vidal's Caligula Drusilla
2006 Ultraviolet Violet Song jat Shariff
2007 .45 Kat
Resident Evil: Extinction Alice
2008 The Palermo Shooting Bera
2009 A Perfect Getaway Cydney
Azazel Amalia Bezhetskaya

Kanpo estekakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Milla Jovovich