Eduard Prades

txirrindulari kataluniarra

Eduard Prades Reverter (Alcanar, 1987ko abuztuaren 9a - ) kataluniar txirrindularia da. 2009z geroztik txirrindulari profesionala da eta hainbat garaipen lortu ditu.[1].

Eduard Prades

Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakEduard Prades Reverter
JaiotzaAlcanar1987ko abuztuaren 9a (36 urte)
Herrialdea Katalunia
Familia
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzakkatalana
gaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
W52-FC Porto 2013ko urtarrilaren 1a-2014ko abuztuaren 15a
Matrix Powertag 2014ko abuztuaren 16a-2014ko abenduaren 31
Caja Rural-Seguros RGA 2015-2017
Euskadi Basque Country-Murias 2018-2018
Movistar Team 2019-2020
Marseille 13 KTM 2021-2021
Andorra-Grandvalira 2009-2009
Caja Rural-Seguros RGA 2022-
 
Pisua63 kilogramo
Altuera178 zentimetro

Instagram: eduprades Edit the value on Wikidata

Palmaresa

aldatu

2006

2007

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2018

2019

2020

2021

2023

2024

Emaitzak

aldatu
Itzuli Handia 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021
  Italiako Giroa - - - - - - - - - - - - -
  Frantziako Tourra - - - - - - - - - - - - -
  Espainiako Vuelta - - - - - - - 127. - 68. - - -
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu


  Artikulu hau Kataluniako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.