Eusebio Vélez Saria

Eusebio Vélez Saria urtero Duranan antolatutako lasterketa da. Eusebio Vélez arabar txirrindulariaren omenez egiten dute.

Eusebio Vélez Saria
2022ko San Juan Sari Nagusia
Ezaugarriak
DataApirila
EskualdeaDurana
ModalitateaErrepidea
TxapelketaAmateur
MotaEgun bateko lasterketa
Historia
Edizio kopurua53 (2022)
Amaierako edizioaIker Barandiaran Euskal Herria

PalmaresaAldatu

Urtea Garailea Bigarrena Hirugarrena
1998   Jordi Cervantes   Juan Manuel Garate   Rubén López
1999   Aitor Pérez Arrieta  José Iván Gutiérrez   Gorka Arrizabalaga
2000   Gorka González   Luis Murcia   Unai Barazabal
2001   Jorge Nogaledo   Iker Camaño   Santiago Pérez
2002 ?
2003   Mikel Elgezabal   Jokin Ormaetxea   Aitor Pérez Arrieta
2004   Josu Agirre   Ángel Vázquez Iglesias   Julen Zubero
2005   Ángel Vázquez Iglesias   Asier Corchero   Aitor Reguillaga
2006   Ismael Esteban   Francisco Gutiérrez   Ramuntxo Garmendia
2007   Fabricio Ferrari   Xabat Mendiguren   Ismael Esteban
2008   Fabricio Ferrari   Luis Moyano   Mikel Filgueira
2009   Víctor de la Parte   Aleix Fabregas   Fabricio Ferrari
2010   Paul Kneppers   Florentino Márquez   Unai Elorriaga
2011   Jorge Martín Montenegro   Eduard Prades  Mike Terpstra
2012   Víctor de la Parte   Krzysztof Tracz   Alain González Estíbalez
2013   Alain González Estíbalez   Julián Barrientos   Carlos Antón Jiménez
2014   Francesc Zurita   Francisco Javier Martín   Miguel Ángel Benito
2015   Jon Irisarri   Jonathan Lastra   Alain Santamaría
2016   Sergio Samitier   Sergio Vega   Gotzon Martín
2017   Txomin Juaristi   Xavier Cañellas   Unai Cuadrado
2018   Pol Hervás   Unai Iribar   José Daniel Viejo
2019   Oier Lazkano   Iker Ballarin   Unai Iribar
2020 ez zen jokatu COVID-19 pandemiaren ondorioz
2021[1]   Unai Iribar   Julen Arriolabengoa   Imanol Álvarez
2022[2]   Iker Barandiaran   Andoni López de Abetxuko   Xabier Berasategi

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu