Milk Race
Orokortasunak
KirolaErrepideko txirrindularitza
Ekitaldi kopurua36 (urtea: 1993)
translation for raceinfobox_translate index 33 not foundGBR Erresuma Batua
Palmaresa
Azken garaileaGBR Chris Lillywhite
Garaipen gehien lortu duenaURS Yury Kashirin
GBR William Bradley
GBR Les West
NED Fedor den Hertog
(2 garaipen)
Dokumentazioa

Milk Race (euskaraz: «Esnearen Lasterketa») Erresuma Batuan urtero egiten zuten etapako txirrindularitza lasterketa da.

Historia aldatu

1958an sortua, egungo Britainia Handiko Itzulia bere ordezkoa da.

Palmaresa aldatu

 UrteaTxapeldunaTxapeldunordeaHirugarrena
1958  Richard Durlacher  William Bradley  Alfons Sweeck
1959  William Bradley  John Geddes  Constant De Keyser
1960  William Bradley  William Holmes  Owe Adamson
1961  William Holmes  Juan Maria Uribezubia  Warwick Dalton
1962  Eugeniusz Pokorny  William Holmes  Jim Hinds
1963  Pete Chisman  Constantin Dumitrescu  José Ramón Goienetxe
1964  Arthur Metcalfe  Vicente López Carril  Terry West
1965  Les West  Janusz Janiak  John Bettison
1966  Józef Gawliczek  Stanislav Tschepel  Peter Abt
1967  Les West  Dave Rollinson  Stanisław Demel
1968  Gösta Pettersson  Vladimir Sokolov  Peter Doyle
1969  Fedor den Hertog  Popke Oosterhof  Peter Buckley
1970  Jiří Mainuš  Józef Mikołajczyk  Matthijs de Koning
1971  Fedor den Hertog  Marcel Duchemin  Josef Fuchs
1972  Hennie Kuiper  Marcel Duchemin  Jerzy Żwirko
1973  Piet van Katwijk  Bernt Johansson  Fedor den Hertog
1974  Roy Schuiten  Ryszard Szurkowski  Tord Filipsson
1975  Bernt Johansson  Vladimír Vondráček  Tord Filipsson
1976  William Nickson  Joseph Waugh  Sven-Åke Nilsson
1977  Saïd Gusseïnov  Alf Segersäll  Paul Carbutt
1978  Jan Brzeźny  Lennart Fagerlund  Bob Downs
1979  Yury Kashirin  Janusz Pożak  Hynek Dvořáček
1980  Ivan Mitchenko  Ramazan Galaletdinov  Sergei Sukhoruchenkov
1981  Sergey Krivosheyev  Andrei Vedernikov  Zbigniew Szczepkowski
1982  Yury Kashirin  Oleg Logvin  Oleg Petrovitx Txuzhda
1983  Matt Eaton  Stefan Brykt  Malcolm Elliott
1984  Oleg Petrovitx Txuzhda  Stefan Brykt  Kjell Nilsson
1985  Eric Van Lancker  Clarence Knickman  Paul Watson
1986  Joey McLoughlin  Malcolm Elliott  Shane Sutton
1987  Malcolm Elliott  Sasha  Miroslav Sýkora
1988  Vasily Zhdanov  Peter Přikryl  Steve Jones
1989  Brian Walton  Keith Reynolds  Olaf Lurvik
1990  Shane Sutton  Rob Holden  Miroslav Vašiček
1991  Chris Walker  Simeon Hempsall  Keith Reynolds
1992  Conor Henry  Willy Willems  Peter Verbeken
1993  Chris Lillywhite  Ole Sigurd Simensen  Daniel Kovar

Kanpo estekak aldatu


  Artikulu hau Kirolari buruzko zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.