Trintxerpeko Bandera

Trintxerpeko Bandera Illunbe Kirol Elkarteak Pasaiako Badiako uretan antolatzen duen estropada da.

Trintxerpeko Bandera
Sorrera 1993
Herria Trintxerpe, Gipuzkoa
Antolatzailea Illunbe Kirol Elkartea
Partehartzaileak Gizon: KAE Liga
Emak: Gipuzkoako Liga
Modalitatea lerrokatua
Garaipen gehien Gizonezkoak:
Euskal Herria Trintxerpe (5)
Emakumezkoak:
Euskal Herria Zumaia (1)
Azken ekitaldia 2021
Irabazlea(k) Euskal Herria Mutriku

HistoriaAldatu

1993an hasi zen jokatzen eta bigarren ekitaldia 1995ean izan zuen. 2004ean TKE Ligako bandera zenez leku handiagoa behar zela eta Donostian jokatu zen. 2006tik aurrera KAE Ligarako puntuagarria izan zen.

2015 eta 2020 artean ez zen estropadarik antolatu, Trintxerpek ez baitzuen trainerurik atera. 2021ean trainerua ebrriz uretaratzearekin atera estropadari berrekin zitzaion.

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
1993 Ur-Kirolak Trintxerpe Koxtape B
1994 ez zen jokatu
1995 Trintxerpe Getaria Hondarribia B
1996 Trintxerpe Donibaneko Arraunlariak Getaria
1997 Trintxerpe Hondarribia B Zarautz
1998 Trintxerpe Arraun Lagunak Zarautz
1999 P. Donibane Koxtape Trintxerpe San Pedro
2000 Santiagotarrak San Pedro Santurtzi
2001 Trintxerpe Pedreña Ur-Kirolak
2002 Ur-Kirolak Ciudad de Santander Trintxerpe
2004 Hondarribia Astillero Orio
2005 Astillero Orio --
2006 San Pedro Donostia Arraun Lagunak Getaria
2008 Astillero Orio B La Maruca
2009 Getxo Trintxerpe Santoña
2010 Camargo Santurtzi Zierbena
2011 Getaria Busturialdea Ondarroa
2014 Getaria Ondarroa Lekittarra
2015-
2020
ez ziren jokatu
2021 Mutriku Busturialdea Portugalete

GaraipenakAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
Trintxerpe 5 1995, 1996, 1997, 1998, 2001
Ur-Kirolak 2 1993, 2002
Astillero 2 2005, 2008
Getaria 2 2011, 2014
P. Donibane Koxtape 1 1999
Santiagotarrak 1 2000
Hondarribia 1 2004
San Pedro 1 2006
Getxo 1 2009
Camargo 1 2010
Mutriku 1 2021

Emakumezkoen estropadaAldatu

Emakumezkoen Gipuzkoako Traineru Ligarako puntuagarria zen estropada izan zen.

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2014 Zumaia Hibaika San Juan

Kanpo estekakAldatu