Suediako Itzulia

Suediako Itzulia (PostGirot Open ere deitua) 1982 eta 2002 artean Suedian ospatu zen etapakako txirrindularitza itzuli bat izan zen.

Itzuli honetan garaipen gehien lortu dituen txirrindularia Michael Andersson izan da, hiru garaipenekin.

PalmaresaAldatu

Año Ganador Segundo Tercero
1982   Suedia Tommy Prim   Italia Giuseppe Petito   Belgika Lucien Van Impe
1983   Suedia Tommy Prim   Errusia Alexandre Krasnov   Suedia Per Christiansson
1984   Australia Alan Peiper   Suedia Alf Sergersall   Erresuma Batua Sean Yates
1985   Frantzia Marc Gomez   Herbehereak Gerrit Solleveld   Norvegia Atle Kvalsvoll
1986   Frantzia Gilbert Duclos-Lassalle   Herbehereak Frans Maassen   Herbehereak Jelle Nijdam
1987   Herbehereak Gerrie Knetemann   Polonia Andrzej Mierzewjski   Suedia Per Moberg
1988   DEN Jesper Worre   Frantzia Bruno Cornillet   Belgika Edwig Van Hooydonck
1989   Norvegia Atle Kvalsvoll   Errusia Viatcheslav Ekimov   Suedia Peter Pegestam
1990   Errusia Dimitri Zhdanov   Herbehereak Frans Maassen   Herbehereak Jelle Nijdam
1991   Suedia Michael Andersson   Norvegia Dag-Erik Pedersen   Suedia Lars Wahlqvist
1992   Suedia Michael Andersson   DEN Bo Hamburger   Australia Daren Smith
1993   Australia Phil Anderson   Frantzia Francis Moreau   Ameriketako Estatu Batuak Lance Armstrong
1994   Herbehereak Erik Dekker   Suedia Michel Lafis   LET Arvis Piziks
1995   Herbehereak Erik Dekker   Suedia Michel Lafis   Belgika Léon Van Bon
1996   DEN Michael Blaudzun   Alemania Bert Dietz   Herbehereak Max Van Heeswijk
1997   Italia Gianpaolo Mondini   Alemania Stephan Gottschling   Norvegia Sven Holestol
1998   Herbehereak Steven De Jongh   Suedia Magnus Backstedt   Suedia Marcus Ljungqvist
1999   DEN Jakob Piil   DEN Jesper Skibby   Suedia Martin Rittsel
2000   Suedia Michael Andersson   Herbehereak Erik Dekker   Italia Fabio Malberti
2001   Norvegia Thor Hushovd   Australia Stuart O'Grady   Suedia Raphael Schweda
2002   Norvegia Kurt-Asle Arvesen   Austria René Haselbacher   Suedia Fredrik Modin

Palmaresa herrialdekaAldatu

Kanpo estekakAldatu