Tommy Prim

txirrindulari suediarra

Tommy Prim (Svenljunga, 1955ko uztailaren 29a), suediar txirrindulari ohia da. Profesionala izan zen 1980tik 1986ra. Suediako eta eskandinabiako txapelduna izan zen, erlojupekoan eta errepidean.

Tommy Prim
Bizitza
JaiotzaSvenljunga1955eko uztailaren 29a (67 urte)
Herrialdea Suedia
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Bianchi 1980-1984
Gewiss-Bianchi (en) Itzuli 1985-1986ko ekaina
 

1981ko giroan, bera izan zen ibilbidea denbora gutzien egin zuena, baina bonifikazioak zirela medio Giovanni Battaglin irabazi zuen ekitaldi hura.

TaldeakAldatu

  • Bianchi-Piaggio (1980-1984).
  • Samontana-Bianchi (1985-1986).

PalmaresaAldatu

1976

1980

1981

1982

1983

1984

1985

Kanpo estekakAldatu