Stuart O'Grady

txirrindulari australiarra

Stuart O'Grady, (Adelaide, 1973ko abuztuaren 6a) Australiako txirrindulari ohia da.

Stuart O'Grady
Stuart OGrady, 2013 Tour Down Under (cropped).jpg
Bizitza
JaiotzaAdelaide1973ko abuztuaren 6a (49 urte)
Herrialdea Australia
Hezkuntza
HeziketaSt Paul's College (en) Itzuli
Hizkuntzakingelesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Pisua73 kilogramo
Altuera176 zentimetro
Jasotako sariak
stuartogrady.com.au

Ibilbideko garaipenik nabarmenena 2007ko Paris-Roubaix izan zen. Horretaz gain, Frantziako Tourreko etapa bat irabazi zuen eta Down Under Tourrean bitan gailendu zen.

PalmaresaAldatu

1996

1997

1998

1999

2000

2001

2003

2004

2006

2007

2008

2009

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu