Jesper Skibby

txirrindulari danimarkarra

Jesper Skibby ( Silkeborg, 1964ko martxoaren 21a) danimarkar txirrindulari ohia da. Hiru Itzuli Handietako etapa garailea eta Danimarkako Txapelduna izan da.

Jesper Skibby
Jesper Skibby.jpg
Bizitza
JaiotzaSilkeborg1964ko martxoaren 21a (58 urte)
Herrialdea Danimarka
Familia
AitaWilly Skibby
Anai-arrebak
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Saxo Bank-Sungard 1998-2000
TVM 1989-1997
 
Pisua72 kilogramo
Altuera190 zentimetro

Olympic.org: jesper-skibby Edit the value on Wikidata

PalmaresaAldatu

1985

  • Danimarkako Puntukako txapelketa

1987

1988

1989

1991

1993

1994

1995

1996

1999

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu

Jesper Skibby - ProCyclingStats