Kurt-Asle Arvesen

txirrindulari norvegiarra

Kur-Asle Arvesen (Molde, Norvegia, 1975eko otsailak 9) norvegiar txirrindulari bat da.

Kurt-Asle Arvesen

Bizitza
JaiotzaMolde1975eko otsailaren 9a (49 urte)
Herrialdea Norvegia
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta kirol zuzendaria
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Asics-CGA 1998-1998
Riso Scotti (en) Itzuli 1999-1999
Team Fakta (en) Itzuli 2001-2003
Saxo Bank-Sungard 2004-2009
Team Sky 2010-2011
Amica Chips–Tacconi Sport (en) Itzuli 2000-2000
 
Pisua70 kilogramo
Altuera183 zentimetro
kurtaslearvesen.com
IMDB: nm3601428 Edit the value on Wikidata

Profesional bezala 1998an debutatu zuen Asics taldean.

Palmaresa aldatu

1997

1998

2001

2002

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

Taldeak aldatu

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Kurt-Asle Arvesen - ProCyclingStats