Ireki menu nagusia

Frans Maassen (Haelen, 1965eko urtarrilak 27) herbeheretar txirrindulari ohi bat da, profesionala 1987 eta 1995 artean. Bere lorpenik handienak 1990eko Frantziako Tourrean irabazitako etapa bat eta 1991ko Amstel Gold Race izan ziren.

Frans Maassen
Frans-maassen-1337028550.jpg
Bizitza
Jaiotza Haelen Itzuli1965eko urtarrilaren  27a (54 urte)
Herrialdea  Herbehereetako Erresuma
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
 
Jasotako sariak

Gaur egun Rabobank taldeko kirol zuzendaria da.

PalmaresaAldatu

1987

1988

1989

1990

1991

1992

1993

1994

  • Luxenburgoko Tourra eta etapa 1
  • Etapa 1 La Pannego Hiru Egunetan

1995

Emaitzak Itzuli HandietanAldatu

Frantziako TourraAldatu

  • 1988: 126.
  • 1989: 103.
  • 1990: 64. eta etapa 1
  • 1991: 129.
  • 1992: 91.
  • 1993: 106.
  • 1994: Utzi egin zuen
  • 1995: 97.