Alf Segersäll

txirrindulari suediarra

Alf Segersäll (Surahammar, 1956ko martxoaren 16a) suediar txirrindulari ohia da, profesionala 1980tik 1986ra.

Alf Segersäll
Bizitza
JaiotzaSurahammar (en) Itzuli1956ko martxoaren 16a (67 urte)
Herrialdea Suedia
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Bianchi 1980-1984
 
Pisua65 kilogramo
Altuera175 zentimetro

Palmaresa aldatu

1974

1975

  • Scandinavian Race Uppsala

1977

1978

  • Flèche du Sud

1979

1980

1981

1982

1983

1984

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu