Francis Moreau

txirrindulari frantziarra

Francis Georges Henri Moreau (Saint-Quentin, 1965eko uztailaren 21a), frantziako txirrindulari ohia da.

Francis Moreau

Bizitza
JaiotzaSaint-Quentin1965eko uztailaren 21a (58 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Altuera187 zentimetro

Palmaresa

aldatu

1987

  • Sartheko Zirkuituko etapa bat

1989

1990

1991

1992

1993

1994

1995

2000

  • Lillers Sari Nagusia

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Francis Moreau - ProCyclingStats