Erik Dekker

Herbehereetako txirrindularia

Erik Dekker (1970eko abuztuaren 21a, Hoogeveen) herbeherear txirrindulari profesional ohi bat da. Bizkaiko Bira irabazi zuen profesionaletara pasa baino lehen. Bere ibilbidea profesionala 1992tik 2006ra doa, 1996tik 2006ra Rabobank taldean jardun zuen, bertan erretiratuz.

Erik Dekker

Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakHendrik Dekker
JaiotzaHoogeveen1970eko abuztuaren 21a (53 urte)
Herrialdea Herbehereetako Erresuma
Familia
Seme-alabak
Anai-arrebak
Familia
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta ziklokros txirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
LottoNL–Jumbo 1992-2007
 
Posizio edo espezialitateabreakaway specialist (en) Itzuli
Pisua66 kilogramo
Altuera182 zentimetro
Jasotako sariak

Palmaresa

aldatu

1991

1992

1993

  • Profronde van Tiel

1994

1995

1996

1997

1999

2000

2001

2002

2004

2006

Kanpo estekak

aldatu
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Erik Dekker