Mikel Elgezabal

txirrindulari bizkaitarra

Mikel Elgezabal Fernández (Gernika-Lumo, 1979ko urriaren 8a -) euskal txirrindulari ohi eta triatloilaria da, 2004 eta 2005 artean txirrindulari profesionala izan zena. Ez zuen garaipenik lortu.[1]

Mikel Elgezabal
Bizitza
JaiotzaGernika-Lumo1979ko urriaren 8a (43 urte)
Herrialdea Bizkaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta triatleta

2007an txirrindularitza utzi eta triatloietara pasa zen, Spiuk-ek babestuta. 2008an Munduko Triatloi Txapelketan 22.a izan zen.[2]


PalmaresaAldatu

2001

2002

2003

2005

Emaitzak lasterketa nagusietanAldatu

Lasterketa 2004 2006
Italiako Giroa - -
Frantziako Tourra - -
Espainiako Vuelta - -
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - -

-: Ez zuen parte hartu
Err.: Erretiratu zen

TaldeakAldatu

  • Costa de Almería-Paternina (2004)
  • Atom (2006)

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu