Andra Mari Sari Nagusia

txirrindularitza lasterketa

Andra Mari Sari Nagusia urtero irailaren 8an Urduliz inguruan jokatzen den txirrindularitza lasterketa da. Proba hau 23 urtez azpiko lasterkariek har dezakete parte eta Lehendakari Txapelketaren egutegiaren barruan dago.

Andra Mari Sari Nagusia
2022ko Andra Mari Sari Nagusia
Ezaugarriak
DataIrailaren 8a
Eskualdea Bizkaia
Euskarazko izenaAndra Mari Sari Nagusia
ModalitateaErrepidea
MotaEgun bateko lasterketa
AntolatzaileaPunta Galea Tx. E.
Historia
Lehenengo edizioa1987
Edizio kopurua34 (2022)
Lehenengo irabazleaMario Lara Espainia
Amaierako edizioaYanne Dorenbos Herbehereak

PalmaresaAldatu

Urtea Garailea Bigarrena Hirugarrena
1987   Mario Lara
1988   José Manuel Moreno Periñán
1989   Enrique Gerrikagoitia
1990   Jesús Bizkarra
1991   Javier Moreno
1992   Werner Nijboer
1993   Antonio García
1994   Iker Zabaleta
1995   Javier Alfonso
1996   Jesús Bizkarra
1997   Pedro Ferrer
1998   Gorka González   David Sanchez   Mikel Artetxe
1999   Iñaki Isasi
2000   Sergio Pérez   Julen Fernández   Dionisio Galparsoro
2001   Julen Fernández   Luis Ministro Moyano   Lander Euba
2002   Unai Elorriaga
2003[1]   Mikel Elgezabal   Mikel Gaztañaga   Koldo Fernández
2004[2]   Ángel Vázquez Iglesias   Xabat Otxotorena   Joseba Zumeta
2005[3]   Francisco Gutiérrez   David Pérez Íñiguez   Eder Salas
2006[4]   Rubén Reig   Alberto Fernández Sainz   Ng Yong Li
2007   Francisco Javier Carrasco
2008[5]   Garikoitz Bravo   Egoitz García   Florentino Márquez
2009[6]   Garikoitz Bravo   Sebastián Tamayo   Adrián Legasa
2010[7]   Jon Pardo   Enrique Sanz   Jesús Herrero
2011[8]   Gerardo Rienda   Johann van Zyl   Asier Sancho
2012[9]   Antonio Molina   Rubén Fernández Andújar   Beñat Txoperena
2013[10]   Loïc Chetout   Antonio Angulo   Pello Olaberria
2014[11]   Jon Ander Insausti   Antonio Angulo   Cristian Rodríguez
2015[12]   Alain Santamaría   Xabier San Sebastián   José María Rodríguez
2016[13]   Julián Barrientos   David Casillas   Jokin Etxabe
2017[14]   Dzmitry Zhyhunou   Jason Huertas   Pol Hervás
2018[15]   Iñigo Elosegi   Víctor Etxeberria   Nicolás Sáenz
2019[16]   Jordi López   Andoni López de Abetxuko   Álvaro García Villegas
2020-2021 ez zen jokatu
2022[17]   Yanne Dorenbos   Mikel Retegi   Iñigo Eizagirre

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu