Urrakiko Igoera urtero Azpeitian antolatutako lasterketa da, Euskadiko Txirrindularitza Federazioak antolatzen duena. Euskaldun Txapelketarako lasterketa puntuagarria da.

Urrakiko Igoera
2017ko Urrakiko Igoera
Eskualdea Azpeitia
Modalitatea Errepidea
Txapelketa Amateur
Mota Egun bateko lasterketa
Antolatzailea Euskadiko Txirrindularitza Federazioa
Amaierako edizioa Manuel Sola Espainia

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
1996 Juan José de los Ángeles
1997 ?
1998 Iban Sastre Mikel Artetxe Javier Nieto
1999 Alexander Gallastegi Iban Sastre Unai Yus
2000 Joaquim Rodríguez Óscar García Lago Iñaki Macías
2001 Jesús Hernández Blázquez Alberto Contador Lander Euba
2002 Jokin Ormaetxea
2003 Jokin Ormaetxea
2004 Rubén Pérez Jorge Azanza Ibon Isasi
2005 Aitor Marchena Ismael Esteban Alberto Losada
2006 Francisco Gutiérrez Álvarez Egoitz Murgoitio Ismael Esteban
2007 Eder Salas Ismael Esteban Aitor Olano
2008 Cristian Castro Paul-Hendrik Kneppers Andrey Amador
2009 Fabricio Ferrari David Gutiérrez Gutiérrez Mikel Landa
2010 Daniel Díaz Paul-Hendrik Kneppers Michael Torckler
2011 Ugaitz Artola Paul-Hendrik Kneppers Gastón Agüero
2012 Arkaitz Durán Ariel Sivori Higinio Fernández
2013 Pedro Gregori Antonio Molina Higinio Fernández
2014 Mikel Bizkarra Antton Ibarguren Martín Lestido
2015 Antonio Pedrero Jorge Arcas Rafael Márquez
2016 Richard Carapaz Josu Zabala Jhonatan Cañaveral
2017 Manuel Sola Beñat Etxabe Martí Márquez

Kanpo estekakAldatu