Jean-François Bernard

txirrindulari frantziarra

Jean-François Bernard (Luzy, 1962ko maiatzaren 2a), frantziako txirrindulari ohia da. 1984tik 1996ra profesionala izan zen eta 53 garaipen lortu zituen. Bernard Hinaulten ondorengotzat hartu zuten batzuk. 1987ean emaitza bikainak lortu zituelako, baina gero, maila apalagoa eman zuen eta Miguel Indurainentzat morroi lanak egin zituen.

Jean-François Bernard
Jean-François BERNARD.jpg
Bizitza
Jaiotza Luzy1962ko maiatzaren 2a (59 urte)
Herrialdea  Frantzia
Familia
Seme-alabak
Hezkuntza
Hizkuntzak frantsesa
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
La Vie claire 1984-1990
Movistar Team 1991-1994
 
Enplegatzailea(k) France Info (en) Itzuli

Olympic.org: jean-francois-bernard Edit the value on Wikidata

TaldeakAldatu

  • La Vie Claire (1984-1986).
  • Toshiba (1987-1990).
  • Banesto (1991-1994).
  • Chazal (1995).
  • Agrigel (1996).

PalmaresaAldatu

1984Aldatu

  • Gevaudan Languedoc-Roussillon Tourreko etapa bat.

1985Aldatu

1986Aldatu

1987Aldatu

1988Aldatu

1989Aldatu

  • Vaucluseko Tourreko etapa bat.

1990Aldatu

1991Aldatu

  • Boucles de lAulne.

1992Aldatu

1993Aldatu

  • Sartheko Zirkuitua eta etapa bat.

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995
  Frantziako Tourra 12 3 UT UT 14 39 49 17 34
  Italiako Giroa 16 UT 14
  Espainiako Vuelta 59 UT UT
Legenda
Ez zuen parte hartu
UT Utzi, ez zuen amaitu

Kanpo estekakAldatu