Imerio Massignan

txirrindulari italiarra

Imerio Massignan, (Altavilla Vicentina, 1937ko urtarrilaren 2a) txirrindulari ohi italiar bat da.

Imerio Massignan

Bizitza
JaiotzaValmarana1937ko urtarrilaren 2a (87 urte)
Herrialdea Italiako Erresuma  1946ko ekainaren 18a)
 Italia  (1946ko ekainaren 19a -
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

Biografia aldatu

Profesionala 1959 eta 1971 artean zenbait taldetan (Legnano, Ignis, Bianchi, Salamini Vittadello, Pepsi, GBC, Imerio Massignan Frantziako Tourreko mendiko sailkapenaren garailea izan zen 1960 eta 1961ean

Palmaresa aldatu

1959

1960

1961

1962

1963

1965

1966

Sailkapenak aldatu

Itzuli Handiak aldatu

Italiako Giroa aldatu

Frantziako Tourra aldatu

Klasikak aldatu

Milan-San Remo aldatu

Lonbardiako Giroa aldatu

Munduko txapelketa aldatu

Munduko txirrindularitza txapelketa aldatu

Sariak aldatu


Aurrekoa
Federico Martín Bahamontes
Frantziako Tourreko mendiko sailkapenaren garailea
1960 eta 1961
Ondorengoa
Federico Martín Bahamontes

Kanpo estekak aldatu

Artikulu hau italierazko eta frantsesezko wikipedietatik itzulia dago.