Concello de Moaña Bandera

Concello de Moaña Bandera Galiziako estropada garrantzitsuenetakoa da, 1983 urtetik Moañan jokatzen dena, Pontevedrako probintzian. 2003tik aurrera Galiziako Traineruen Ligako estropada izan da eta 2009tik aurrera TKE Ligarako bigarren estropada bat antolatzen da. Samertolameu eta Tirán taldeek antolatu izan dute historian zehar.

Concello de Moaña Bandera
Sorrera 1983
Herria Moaña, Galizia
Antolatzailea Club de Remo Cabo da Cruz
Partehartzaileak Galiziako Liga
TKE Liga (batzutan)
Modalitatea lerrokatua
Errekorra 18:54:76 (Mecos, 2001)
Garaipen gehien Guztira:
Galizia Samertolameu (19)
TKE Ligan:
Euskal Herria Urdaibai (5)
Azken ekitaldia 2023
Irabazlea(k) Galizia Tirán

Galiziarren arteko estropada aldatu

Palmaresa aldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
1983 San Juan de Tirán Samertolameu Remedios Tirán
1984 Castro Urdiales San Juan de Tirán Samertolameu
1985 Samertolameu Cabo da Cruz San Juan de Tirán
1986 Samertolameu San Juan de Tirán Remedios Tirán
1987 Samertolameu San Juan de Tirán Chapela
1988 Samertolameu San Juan de Tirán Chapela
1989 Samertolameu San Juan de Tirán Chapela
1990 Samertolameu Chapela Bueu
1991 Chapela Samertolameu Vila de Cangas
1992 Samertolameu Chapela San Juan de Tirán
1993 Samertolameu Tirán Perillo
1994 Samertolameu Tirán Chapela
1995 Samertolameu Tirán Chapela
1996 Tirán Samertolameu Chapela
1997 Tirán Amegrove Samertolameu
1998 Tirán Chapela Samertolameu
1999 Samertolameu Tirán Castropol
2000 Tirán Chapela Samertolameu
2001 Tirán Mecos Perillo
2002 Perillo Tirán Cabo da Cruz
2003 Samertolameu Náutico de Vigo Rianxo
2004 Samertolameu Amegrove Chapela
2005 Amegrove Samertolameu Perillo
2006 Samertolameu Náutico de Vigo Amegrove
2007 Tirán Samertolameu Perillo
2008 Samertolameu Chapela Perillo
2009 TKE Ligan
2010 Amegrove Cabo da Cruz Náutico de Vigo
2011 Amegrove Cabo da Cruz Chapela
2012 Amegrove Chapela Cabo da Cruz
2013 Samertolameu Cabo da Cruz Chapela
2014 Samertolameu Amegrove Mugardos
2015 TKE Ligan
2016 Puebla Ares Samertolameu
2017 Samertolameu Puebla Bueu
2018 Samertolameu Ares Mecos
2019 Ares Tirán Samertolameu
2020 A Liga: Samertolameu Tirán Vilaxoan
B Liga: Cesantes Puebla Perillo
2021 TKE Ligan
2022 Bueu Samertolameu Tirán
2023 Tirán Bueu Castropol

Garaipenak aldatu

Talde galiziarren arteko estropadak
Taldea Garaipenak Urteak
Samertolameu 20 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1992, 1993, 1994, 1995, 1999, 2003, 2004, 2006, 2008, 2013, 2014, 2017, 2018, 2020
Tirán 8 1983, 1996, 1997, 1998, 2000, 2001, 2007, 2023
Amegrove 4 2005, 2010, 2011, 2012
Castro Urdiales 1 1984
Chapela 1 1991
Perillo 1 2002
Puebla 1 2016
Ares 1 2019
Bueu 1 2022

TKE Ligako estropadak aldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2009 Castro Urdiales Pedreña Hondarribia
2010 San Juan Urdaibai Tirán
2011 Urdaibai Astillero Castro Urdiales
2012 Urdaibai Hondarribia Castro Urdiales
2013 Tirán Hondarribia Kaiku
2014 Hondarribia Orio Kaiku
2015 Urdaibai Hondarribia San Pedro
2016 Urdaibai Kaiku Tirán
2017 Hondarribia Orio Urdaibai
2018 Urdaibai Zierbena Orio
2019-
2020
ez zen jokatu
2021 Santurtzi Hondarribia Orio
  • TKE Ligako Garaipenak:
Taldea Garaipenak Urteak
Urdaibai 5 2011, 2012, 2015, 2016, 2018
Hondarribia 2 2014, 2017
Castro Urdiales 1 2009
San Juan 1 2010
Tirán 1 2013
Santurtzi 1 2021

Kanpo estekak aldatu