Ireki menu nagusia

Andrés Oliva Sánchez (Ocaña, Toledoko probintzia, 1948ko abenduak 7) txirrindulari-ohi espainiar bat da, profesionala 1970eko hamarkadan.

Andrés Oliva
Bizitza
Jaiotza Ocaña1948ko abenduaren  7a (70 urte)
Herrialdea  Espainia
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
 

PalmaresaAldatu

1969Aldatu

1970Aldatu

1974Aldatu

1975Aldatu

1976Aldatu

1977Aldatu

  • Espainiako errepide txirrindularitzako mendiko txapelketako txapeldun

1978Aldatu

1979Aldatu

Emaitzak Frantziako TourreanAldatu

  • 1974: 19.
  • 1978: 39.
  • 1979: 83.

TaldeakAldatu


Aurrekoa
José Luis Abilleira
Espainiako Itzuliko mendiko sailkapenaren garailea
1975 eta 1976
Ondorengoa
Pedro Torres


Aurrekoa
Pedro Torres
Espainiako Itzuliko mendiko sailkapenaren garailea
1978
Ondorengoa
Felipe Yáñez