Ireki menu nagusia

Zerrenda:Espainiako Futbol Ligan partida gehien zuzendu dituzten entrenatzaileak

Hona hemen 1928/29 eta 2011/12 denboraldien artean Espainiako futbol ligako lehen mailan partida gehien zuzendu dituzten entrenatzaileen zerrenda. Egun lanean diharduten entrenatzaileak letra lodiz agertuko dira.

Zbkia Entrenatzailea Herrialdea Partidak Epea Taldea(k)
1.º Luis Aragonés[1] Espainia 757 1974 - 2004 Club Atlético de Madrid (407), Real Betis (39), F. C. Barcelona (34), R. C. D. Español (38), Sevilla F. C. (76), Valencia C. F. (55), Real Oviedo (38) eta R. C. D. Mallorca (70)
2.º Javier Irureta[2] Euskal Herria 614 1988 - 2008 C. D. Logroñes (20), Real Oviedo (134), Real Racing Club de Santander (38), Athletic Club (26), Real Sociedad (70), R. C. Celta de Vigo (38), R. C. Deportivo de La Coruña (266), Real Betis (16) eta Real Zaragoza (6)
3.º Miguel Muñoz[3] Espainia 608 1958 - 1982 Real Madrid C. F. (424), Granada C. F. (34), U. D. Las Palmas (68) eta Sevilla F. C. (82)
4.º Víctor Fernández[4] Espainia 514 1990 - 2008 Real Zaragoza (276), C. D. Tenerife (10), R. C. Celta de Vigo (152) eta Real Betis (76)
5.º Javier Clemente[5] Euskal Herria 511 1981 - 2012 Athletic Club (211), R. C. D. Español (159), Club Atlético de Madrid (27), Real Betis (31), Real Sociedad (35), C. D. Tenerife (12), Real Murcia C. F. (12), Real Valladolid C. F. (8) eta Real Sporting de Gijón (16)
6.º Ferdinand Daučík[6] Eslovakia 488 1950 - 1971 F. C. Barcelona (120), Athletic Club (90), Club Atlético de Madrid (66), Real Betis (70), Real Murcia C. F. (30), Sevilla F. C. (30), Real Zaragoza (37), Elche C. F. (15) eta R. C. D. Español (30)
7.º John Benjamin Toshack[7] Gales 481 1985 - 2004 Real Sociedad (323), Real Madrid C. F. (75), R. C. Deportivo de La Coruña (65) eta Real Murcia C. F. (18)
8.º Marcel Domingo[8] Frantzia 457 1958 - 1984 R. C. D. Español (30), U. D. Las Palmas (20), Córdoba C. F. (58), Granada C. F. (30), Club Atlético de Madrid (76), C. D. Málaga (83), Elche C. F. (27), Burgos C. F. (34), Valencia C. F. (59), Real Betis (18) eta R. C. D. Mallorca (22)
9.º José María Maguregui[9] Euskal Herria 417 1973 - 1990 Real Racing Club de Santander (216), A. D. Almería (34), R. C. D. Español (102), R. C. Celta de Vigo (39), Real Murcia C. F. (21) eta Club Atlético de Madrid (5)
10.º Ricardo Zamora[10] Espainia 416 1939 - 1962 Club Atlético de Madrid (164), R. C. Celta de Vigo (126), C. D. Málaga (56) eta R. C. D. Español (70)
11.º Miguel Ángel Lotina[11] Euskal Herria 416 1992 - 2012 C. D. Logroñes (11), C. A. Osasuna (76), R. C. Celta de Vigo (59), R. C. D. Español (76), Real Sociedad (31), R. C. Deportivo de La Coruña (152) eta Villarreal C. F. (11)
12.º Lorenzo Serra Ferrer[12] Espainia 413 1983 - 2006 R. C. D. Mallorca (184), Real Betis (198) eta F. C. Barcelona (31)
13.º Joaquín Caparrós[13] Espainia 411 2001 - Sevilla F. C. (152), R. C. Deportivo de La Coruña (76), Athletic Club (152) eta R. C. D. Mallorca (31)
14.º Radomir Antić[14] Serbia 409 1988 - 2004 Real Zaragoza (76), Real Madrid C. F. (31), Real Oviedo (131), Club Atlético de Madrid (144), F. C. Barcelona (18) eta R. C. Celta de Vigo (9)
15.º Carriega[15] Espainia 397 1970 - 1986 Real Sporting de Gijón (47), Real Zaragoza (136), Sevilla F. C. (102), Real Betis (101) eta Club Atlético de Madrid (11)
16.º Gregorio Manzano[16] Espainia 395 1999 - 2012 Real Valladolid C. F. (38), Real Racing Club de Santander (14), Rayo Vallecano de Madrid (33), R. C. D. Mallorca (205), Club Atlético de Madrid (54), Málaga C. F. (18) eta Sevilla F. C. (33)
17.º José Manuel Díaz Novoa[17] Espainia 394 1979 - 1998 Real Sporting de Gijón (230), R. C. Celta de Vigo (53), Real Burgos C. F. (76) eta R. C. D. Español (35)
18.º Antonio Barrios[18] Euskal Herria 380 1949 - 1972 Real Valladolid C. F. (26), Real Racing Club de Santander (30), Athletic Club (90), Club Atlético de Madrid (60), Real Betis (43), R. C. D. Español (30), Elche C. F. (20) eta Sevilla F. C. (81)
19.º Pasieguito[19] Euskal Herria 380 1963 - 1982 Valencia C. F. (78), C. E. Sabadell F. C. (214), Granada C. F. (34) eta Real Sporting de Gijón (54)
20.º Arsenio Iglesias[20] Espainia 363 1971 - 1996 R. C. Deportivo de La Coruña (190), Hércules C. F. (102), Burgos C. F. (34), A. D. Almería (18) eta Real Madrid C. F. (19)
21.º Helenio Herrera[21] Argentina 358 1948 - 1981 Real Valladolid C. F. (26), Club Atlético de Madrid (103), C. D. Málaga (11), Sevilla F. C. (120) eta F. C. Barcelona (98)
22.º Roque Olsen[22] Argentina 345 1962 - 1989 Córdoba C. F. (30), Real Zaragoza (69), F. C. Barcelona (60), R. C. Celta de Vigo (23), Elche C. F. (60), Sevilla F. C. (47) eta U. D. Las Palmas (56)
23.º Fernando Vázquez[23] Espainia 342 1995 - 2007 S. D. Compostela (111), Real Oviedo (38), R. C. D. Mallorca (36), U. D. Las Palmas (38), Rayo Vallecano de Madrid (18), Real Valladolid C. F. (34) eta R. C. Celta de Vigo (67)
24.º Jacinto Quincoces[24] Euskal Herria 339 1942 - 1960 Real Zaragoza (78), Real Madrid C. F. (43), Valencia C. F. (188) eta Club Atlético de Madrid (30)
25.º Víctor Espárrago[25] Uruguai 330 1987 - 2006 Cádiz C. F. (76), Valencia C. F. (114), Sevilla F. C. (57), Albacete Balompié (61), Real Valladolid C. F. (13) eta Real Zaragoza (9)
26.º Vicente Miera[26] Espainia 319 1975 - 1997 Real Oviedo (72), Real Sporting de Gijón (128), R. C. D. Español (28), Club Atlético de Madrid (13), C. D. Tenerife (20) eta Real Racing Club de Santander (58)
27.º Patricio Caicedo[27] Euskal Herria 317 1930 - 1956 R. C. D. Español (189), Athletic Club (40), Sevilla F. C. (52) eta Hércules C. F. (36)
28.º Alfredo Di Stéfano[28] Argentina 305 1967 - 1991 Elche C. F. (15), Valencia C. F. (207) eta Real Madrid C. F. (83)
29.º Johan Cruyff[29] Herbehereak 300 1988 - 1996 F. C. Barcelona (300)

ErreferentziakAldatu