Ireki menu nagusia

Circuito Montañes Internacional Kantabrian egindako txirrindularitza lasterketa izan zen. Bi zati izan zituen: 1954 eta 1963 artekoa eta 1986 eta 2010 artekoa. Azken urteetan, UCI Europe Tourreko 2.2 mailan sailkatu zuten.

Circuito Montañes Internacional
Eskualdea Kantabria
Euskarazko izena Nazioarteko Zirkuitu Menditarra
Modalitatea Errepidea
Lehenengo edizioa 1954
Edizio kopurua 35
Amaierako edizioa 2010
Lehenengo irabazlea Julio San Emeterio Espainia
Garaipen gehien Carmelo Morales Euskal Herria (2)
Azken irabazlea Fabio Duarte Kolonbia

PalmaresaAldatu

Urtea Txapelduna Txapeldunordea Hirugarrena
1954   Julio San Emeterio   Adolfo Cruz   Dalmacio Langarika
1955   Gabriel Company   Francesc Massip   Josep Mateo Gil
1956   Carmelo Morales   Julio San Emeterio   Jesús Loroño
1957   Benigno Aspuru   Antonio Ferraz   Carmelo Morales
1958   Roberto Morales   Carmelo Morales   Antonio Ferraz
1959   Jesús Galdeano   Carmelo Morales   Julio San Emeterio
1960   Manuel Martín Piñera   José Urrestarazu   José Antonio Musitu
1961   Carmelo Morales   José Pérez-Francés   Ángel Rodríguez
1962   Emilio Cruz   José Sousa   Sebastian Elortza
1963   Eusebio Vélez   Manuel Martín Piñera   Julio Jiménez
1964-85. Ez zuten egin
1986   Jesús Montoya   José López San Julián   Manuel Gonzalo
1987   Francisco Javier Mauleón   Andrzej Mierzejewski   Manuel Gonzalo
1988   Víctor Gonzalo   José María Ahedo   Juan José Martínez
1989   Fernando Piñero   José Luis Díaz   Federico García
1990   José Luis de Santos   Javier Díaz   Javier Urrutia
1991   Artūras Kasputis   Félix García Casas   José Luis Arrieta
1992   José María Jiménez   Pascal Hervé   Gerri Kekhba
1993   Thierry Elissalde   Arvis Piziks   Mariano Rojas
1994   José Castelblanco   Josué Barrigón   Raubar Gogdan
1995   Jean-Yves Duzellier   Raido Kodanipork   Eric Frutoso
1996   Javier Otxoa   José Luis Rebollo   Davy Dubbeldam
1997   Kurt Van De Wouwer   Francisco Tomás García   José Luis Sánchez
1998   Alexei Sivakov   Daniel Schnider   Graciano Recinella
1999   David Vázquez   Glenn D'Hollander   Ricardo Valdés
2000   Dave Bruylandts   Adolfo García Quesada   Juan Gomis
2001   Rafael Milá   Rubén Lobato   Julen Fernández
2002   Óscar Serrano   Sergio Domínguez   Moisés Dueñas
2003   Steven Kleynen   José Ángel Gómez Marchante   Antonio López Carrasco
2004   Fernando Serrano   Antonio López Carrasco   Alexis Rodríguez
2005   Sergio Domínguez   Diego Gallego   Sergio Pardilla
2006   Robert Gesink   Timothy Jones   Israel Pérez
2007   Bauke Mollema   Lucas Persson   Jaume Rovira
2008   Alexey Shchebelin   Tejay van Garderen   Roman Klimov
2009   Tejay van Garderen   Jonathan Castroviejo   Sergio Pardilla
2010   Fabio Duarte   Carlos Oyarzún   Higinio Fernández