Ireki menu nagusia

Antonio Ferraz Núñez (Gueñes, Bizkaia, 1929ko ekainaren 28a), euskal herritar txirrindulari profesionala izan zen 1953tik 1961 arte. 21 garaipen lortu zituen.[1][2]

Antonio Ferraz
Informazio pertsonala
Izena Antonio Ferraz Núñez
Jaiotza data 1929ko ekainaren 28a (90 urte)
Jaiotza herria Gueñes
Jaiotza herrialdea Bizkaia
Kirol informazioa
Modalitatea Errepidea
Rola Txirrindularia
Profesional taldea(k)
1949 - 1954
1955
1956
1957
1958
1959
1960
Independente
Gamma
Minaco-Peugeot
Mobylette
Kas - Boxing Club
Boxing Ciclo Club
Brandy Majestad
Garaipen nagusiak
Espainiako Vuelta: etapa bat
Espainiako Txirrindularitza Txapelketa (2)

PalmaresaAldatu

1954

1955

1956

1956 jarraipena

  • Billabona

1957

1958

1959

Emaitzak lasterketa nagusietanAldatu

Lasterketa 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959 1960 1961
Italiako Giroa - - - - - - - - -
Frantziako Tourra - - - - Utzi - - - -
Espainiako Vuelta - - - 32.a 20.a 15.a 41.a - -
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - - - - - - - - -

TaldeakAldatu

ErreferentziakAldatu