Sebastian Elortza

txirrindulari gipuzkoarra

Sebastian Elortza Uria (Azkoitia, 1939ko urtarrilaren 17a) gipuzkoar txirrindulari ohia da. 1962 eta 1971 artean txirrindulari profesionala izan zen eta 8 garaipen lortu zituen.[1]

Sebastian Elortza
Bizitza
JaiotzaAzkoitia1939ko urtarrilaren 17a (85 urte)
Herrialdea Gipuzkoa, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakeuskara
gaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

Palmaresa

aldatu

1961

1962

1963

1964

1965

1966

1967

1969

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan

aldatu
Itzuli Handia 1963 1964 1965 1966 1967 1968
  Italiako Giroa 45.
  Frantziako Tourra 36. 23. 26. 31. UT 38.
  Espainiako Vuelta 11. 17. 11. 25.
  Munduko Txapelketa 26.
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

Taldeak

aldatu

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu


  Artikulu hau Gipuzkoako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.