Sebastian Elortza

txirrindulari gipuzkoarra

Sebastian Elortza Uria (Azkoitia, 1939ko urtarrilaren 17a) gipuzkoar txirrindulari ohia da. 1962 eta 1971 artean txirrindulari profesionala izan zen eta 8 garaipen lortu zituen.[1]

Sebastian Elortza
Informazio pertsonala
Izena Sebastian Elortza Uria
Jaiotza data 1939ko urtarrilaren 17a (82 urte)
Jaiotza herria Azkoitia
Jaiotza herrialdea  Gipuzkoa
Kirol informazioa
Modalitatea Errepidea
Rola Laguntzailea
Profesional taldea(k)
1962
1963-1971
Funcor-Munguia
Kas-Kaskol

PalmaresaAldatu

1962

1963

1964

1965

1969

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 1963 1964 1965 1966 1967 1968
  Italiako Giroa 45.
  Frantziako Tourra 36. 23. 26. 31. UT 38.
  Espainiako Vuelta 11. 17. 11. 25.
  Munduko Txapelketa 26.
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

TaldeakAldatu

ErreferentziakAldatu


  Artikulu hau Gipuzkoako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.