Ireki menu nagusia

José Pérez-Francés (Peñacastillo, Kantabria, 1936ko abenduak 27) txirrindulari profesional bat izan zen 1959 eta 1969 artean.

José Pérez-Francés
José Pérez Francés c1966.jpg
Bizitza
Jaiotza Santander1936ko abenduaren  27a (82 urte)
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
katalana
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
 

PalmaresaAldatu

1955

1960

1961

1962

1963

1964

  • 3. 1964ko Espainiako Itzulian eta puntukako sailkapena
  • 2 etapa Kataluniako Itzulian
  • Setmana Catalana
  • Valentziako Erkidegoko Itzulia eta 2 etapa
  • Ordiziako Klasikoa

1965

1966

1967

1968

1969