José Pérez-Francés

txirrindulari espainiarra

José Pérez-Francés (Peñacastillo, Kantabria, 1936ko abenduak 27 - Bartzelona, 2021eko irailaren 30a) txirrindulari profesional bat izan zen 1959 eta 1969 artean.

José Pérez-Francés
José Pérez Francés c1966.jpg
Bizitza
JaiotzaPeñacastillo1936ko abenduaren 27a
Herrialdea Espainia
Lehen hizkuntzakatalana
HeriotzaBartzelona2021eko irailaren 30a (84 urte)
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
katalana
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Ferrys 1960-1966
Kas 1967-1968
Bic 1969-1969
 

PalmaresaAldatu

1955

1960

1961

1962

1963

1964

1965

1966

1967

1968

1969

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
Italiako Giroa - - 6. - - - - 5. - -
Frantziako Tourra - 7. - 3. UT 6. - - UT UT
Espainiako Vuelta UT 3. 2. UT 3. UT UT 10. 2. 27.

Kanpo estekakAldatu