Unai Yus

txirrindulari arabarra

Unai Emilio Yus Kerexeta (Gasteiz, 1974ko otsailaren 13a -) txirrindulari profesionala ohia da. 1999 urteaz geroztik profesionala. 2005. urteko Espainiako Ziklo-Kross Txapelduna eta Euskal Herriko txapeldunordea da.

Unai Yus
Bizitza
JaiotzaGasteiz1974ko otsailaren 13a (47 urte)
Herrialdea Araba, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jarduerakziklokros txirrindularia eta txirrindularia

PalmaresaAldatu

1998

1999

2001

2002

  • Espainiako Unibertsitate-txapelduna

2003

  • Volta as Terras do Santa María: etapa 1

2004

  • Internacional Hessen Rundfahrt: etapa 1

2005

2007

2009

2010

Emaitzak lasterketa nagusietanAldatu

Lasterketa 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005
Italiako Giroa - - - - - - -
Frantziako Tourra - - - - - - -
Espainiako Vuelta - - - - - - Utzi
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - - - - - - -
Ziklo-kroseko Munduko Txapelketa   - - - - - - 44.a

-: Ez zuen parte hartu
Utzi: Erretiratu zen

TaldeakAldatu

Kanpo estekakAldatu