Karrantzako ziklo-krosa

Karrantzako ziklo-krosa 2003 urteaz geroztik Karrantzan (Bizkaia) egiten den ziklo-kroseko lasterketa da.

2003an sortu zutenean lasterketa amateurra zen baina 2010z geroztik -2013an izan ezik- C2 maila profesionalaren barnean dago.

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2003   Haitz Ortiz   Sem Mujika   Fernando Fernández
2004   David Seco   José Antonio Díez   Ismael Esteban
2005   David Seco   José Antonio Díez   Santiago Armero
2006   Unai Yus   José Antonio Díez   Erlantz Uriarte
2007   Javier Ruiz de Larrinaga   David Seco   Unai Yus
2008[1]   Javier Ruiz de Larrinaga   Isaac Suárez   José Antonio Díez
2009[2]   Isaac Suárez   ?   ?
2010   Egoitz Murgoitio   Isaac Suárez   Erlantz Uriarte
2011   Egoitz Murgoitio   Javier Ruiz de Larrinaga   Bart Hofman
2012   Aitor Hernández   Javier Ruiz de Larrinaga   Flavien Dassonville
2013[3]   Aitor Hernández   Javier Ruiz de Larrinaga   Aketza Peña
2014   Aitor Hernández   Javier Ruiz de Larrinaga   Kevin Suárez

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu