Ispasterko Udala Sari Nagusia

Ispasterko Udala Sari Nagusia Ispasterren Ipargorri Kirol Elkarteak antolatutako ziklo-kross lasterketa da.

Ispasterko Udala Sari Nagusia
Ezaugarriak
Eskualdea Ispaster
Modalitatea ziklo-krosa
Historia
Lehenengo edizioa 1990 (gizonezkoak)
2012 (emakumezkoak)
Edizio kopurua 26 (2014)
Lehenengo irabazlea Espainia Francisco Pla
Garaipen gehien Gizonezkoak:
Euskal Herria David Seco (5)
Emakumezkoak:
Euskal Herria Olatz Odriozola (2)
Amaierako edizioa Gizonezkoak (2014):
Belgika Jim Aernouts
Emakumezkoak (2014):
Euskal Herria Olatz Odriozola

HistoriaAldatu

1990 urtean abiatu zen eta 2014an izan zuen azken ekitaldia.

GizonezkoakAldatu

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
1990   Francisco Pla ? ?
1991   Jose Ramon Izagirre ? ?
1992   Francisco Pla ? ?
1993   Iñigo Igartua ? ?
1994   Jose Ramon Izagirre   Francisco Pla   Juan Antonio Cortés
1995   Jokin Mujika ? ?
1996   Mikel Artetxe ? ?
1997   Abel Maceira   David Seco   Iñaki Cendrero
1998   David Seco   Francisco Pla   Mikel Artetxe
1999   David Seco   Igor Beristain   David Salas
2000   Francisco Pla ? ?
2001   Christophe Morel   Arnaud Labbe   David Seco
2002   Daniele Pontoni   David Seco ?
2003   David Seco   Christophe Morel   Arnaud Labbe
2004   David Seco   Arnaud Labbe   Zuhaitz Ayuso
2005   Wesley Van Der Linden   Jiří Pospíšil   Maroš Kováč
2006   David Seco   Isaac Suárez   Loïc Herbreteau
2007   Arnaud Labbe   Isaac Suárez   Milan Barényi
2008   Wesley Van Der Linden   José Antonio Hermida   Unai Yus
2009   Isaac Suárez   Egoitz Murgoitio   Tino Zaballa
2010   Arnaud Labbe   Tino Zaballa   Isaac Suárez
2011   Egoitz Murgoitio   Aitor Hernandez   Ben Berden
2012   Egoitz Murgoitio   Aitor Hernandez   Rubén Ruzafa
2013   Aitor Hernandez   Jonathan Lastra   Vinnie Braet
2014   Jim Aernouts   Vinnie Braet   Aitor Hernandez

GaraipenakAldatu

Txirrindularia Garaipenak Urteak
  David Seco 5 1998, 1999, 2003, 2004, 2006
  Francisco Pla 3 1990, 1992, 2000
  Jose Ramon Izagirre 2 1991, 1994
  Wesley Van Der Linden 2 2005, 2008
  Arnaud Labbe 2 2007, 2010
  Egoitz Murgoitio 2 2011, 2012

EmakumezkoakAldatu

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2012   Rocío Gamonal ? ?
2013   Olatz Odriozola   Eider Merino   Zaloa Trevilla
2014   Olatz Odriozola   Lierni Lekuona   Zaloa Trevilla

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu