Silvano Contini

txirrindulari italiarra

Silvano Contini (Leggiuno, 1958ko urtarrilaren 15a) italiar txirrindulari ohi bat da. 1978tik 1990ra profesionala izan zen eta 44 garaipen lortu zituen. Bere lehenengo partaidetzan Italiako Giroan bostgarren postua lortu zuen.

Silvano Contini
Bizitza
JaiotzaLeggiuno1958ko urtarrilaren 15a (64 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Bianchi-Piaggio 1978-1984
Ariostea (en) Itzuli 1985-1985
Gis Gelati 1986-1986
Del Tongo (en) Itzuli 1987-1987
Malvor-Bottecchia (en) Itzuli 1988-1989
Saeco 1990-1990
 

TaldeakAldatu

  • Bianchi (1978-1984).
  • Ceramiche-Ariostea(1985).
  • Gis Gelati (1986).
  • Del Tongo (1987).
  • Malvor (1988-1989).
  • Gis Gelati (1990).

PalmaresaAldatu

1977

1979

1980

1981

1982

1983

1984

1985

1987

  • Umbriako Giroa.

1989

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990
Italiako Giroa - 5. UT 4. 3. UT 34. 7. 20. - 22. 53. UT
Frantziako Tourra - - - - - - - - 41. 55. - - -
Espainiako Vuelta - - - - - - - - - - - 52. -
Munduko errepideko txapelketa   - UT UT 17. UT - 24. - - - - - -

-: ez zuen parte hartu
UT: utzi, ez zuen amaitu


Kanpo estekakAldatu