Nicolas Roche

txirrindulari irlandarra

Nicolas Roche (1984ko uztailaren 3a, Conflans-Sainte-Honorine, Yvelines) irlandar txirrindulari ohia da, profesionala 2005etik 2021era.

Nicolas Roche

Bizitza
JaiotzaConflans-Sainte-Honorine1984ko uztailaren 3a (39 urte)
Herrialdea Irlandako Errepublika
Familia
AitaStephen Roche
Hezkuntza
HeziketaLycée Français d'Irlande (en) Itzuli
Tesi zuzendariaMohamed Najib Ichchou (en) Itzuli
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Team Sky 2015-2016
Marseille 13 KTM 2003-2004
Cofidis (ikaslea)2004ko irailaren 1a-2004ko abenduaren 31
Cofidis 2005-2006
Crédit Agricole 2007-2008
AG2R Citroën Team 2009-2012
Saxo Bank-Sungard 2013-2014
CCC Team 2017-2018
Sunweb 2019-2021
 
Pisua70 kilogramo
Altuera178 zentimetro

nicolasroche.com
Twitter: nicholasroche Edit the value on Wikidata

Stephen Roche txirrindulariaren semea eta Dan Martin txirrindulariaren lehengusua da.

Palmaresa aldatu

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan aldatu

Itzuli Handia 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021
  Italiako Giroa 122. 30. 24. UT 59.
  Frantziako Tourra 22. 15. 26. 12. 40. 39. 35. 33. 45. 64.
  Espainiako Vuelta 13. 6. 16. 12. 5. 26. 14. 40. UT
  Munduko Txapelketa UT UT UT 97. 51. 33. UT 26. 33. 67. 51.
  Munduko Erlojupeko Tx 13. 41. 30. 12. 46. 31.
Legenda
Ez zuen osatu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

Kanpo estekak aldatu