Julian Alaphilippe

txirrindulari frantziarra

Julian Alaphilippe (Saint-Amand-Montrond, Cher, 1992ko ekainaren 11) frantziar txirrindulari profesional bat da.

Julian Alaphilippe

Bizitza
JaiotzaSaint-Amand-Montrond1992ko ekainaren 11 (31 urte)
Herrialdea Frantzia
Familia
Bikotekidea(k)
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta ziklokros txirrindularia
Posizio edo espezialitateaklasikomanoa
Ardenetako klasikoak
etapakako lasterketa
Pisua62 kilogramo
Altuera173 zentimetro
Jasotako sariak

julianalaphilippe.fr
IMDB: nm11095981 Twitter: alafpolak Instagram: alafpolak Musicbrainz: 187bbc65-1032-4031-a9d3-7be983355059 Edit the value on Wikidata

Palmaresa aldatu

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan aldatu

Itzuli Handia 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022
  Italiako Giroa
  Frantziako Tourra 41. 33. 5. 36. 30.
  Espainiako Vuelta 68. UT
  Munduko Txapelketa UT 10. 8. 28. 1. 1. 51.
Legenda
Ez zuen osatu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu