Franco Chioccioli

txirrindulari italiarra

Franco Chioccioli (Castelfranco di Sopra, 1959ko abuztuaren 25a) italiar txirrindulari ohia da. 1982tik 1994ra profesionala izan zen eta 30 garaipen lortu zituen. 1991ko Italiako Giroa irabazi zuen Marino Lejarretarekin borroka estua izan eta gero.

Franco Chioccioli
Bizitza
JaiotzaCastelfranco di Sopra1959ko abuztuaren 25a (62 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Alfa Lum 1986-1986
Gis Gelati 1987-1987
Del Tongo (en) Itzuli 1988-1991
MG Maglificio (en) Itzuli 1992-1993
Saeco 1994-1994
Vivi-Benotto (en) Itzuli 1982-1983
Fanini-Seven Up 1984-1985
 

TaldeakAldatu

Selle Italia (1982).

Vivi-Sella-Benoto (1983).

Murella-Rossin (1984).

Fanini-Wuhrer (1985).

Ecoflam-Jollyscarpe-BFB (1986).

Gis Gelati-Jollyscarpe (1987).

Del Tongo (1988-1990).

Del Tongo-MG Boys(1991).

GB-MG Maglificio (1992-1993).

Mercatone Uno-Medeghini(1994).

PalmaresaAldatu

1982

1983

1984

1985

1986

1987

1988

1989

1990

1991

1992

1993

Saikapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli handia 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994
Italiako Giroa 25. 15. 24. 9. 6. 14. 5. 5. 6. 1. 3. 19. 46.
Frantziako Tourra - - - - - - - - - - 16. - 42.
Espainiako Vuelta - - - - - - - - - - - - -
Munduko txapelketa   - - UT - - - - UT - 46. 69. - -

-: ez zuen parte hartu
UT: utzi, ez zuen amaitu

Kanpo estekakAldatu