Franco Chioccioli

txirrindulari italiarra

Franco Chioccioli (Castelfranco di Sopra, 1959ko abuztuaren 25a) italiar txirrindulari ohia da. 1982tik 1994ra profesionala izan zen eta 30 garaipen lortu zituen. 1991ko Italiako Giroa irabazi zuen Marino Lejarretarekin mantendu zuen borroka eta gero.

Franco Chioccioli
Bizitza
Jaiotza Castelfranco di Sopra1959ko abuztuaren 25a (61 urte)
Herrialdea  Italia
Hezkuntza
Hizkuntzak italiera
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
Alfa Lum 1986-1986
Gis Gelati 1987-1987
Del Tongo (en) Itzuli 1988-1991
MG Maglificio (en) Itzuli 1992-1993
Saeco 1994-1994
Vivi-Benotto (en) Itzuli 1982-1983
Fanini-Seven Up 1984-1985
 

TaldeakAldatu

Selle Italia (1982).

Vivi-Sella-Benoto (1983).

Murella-Rossin (1984).

Fanini-Wuhrer (1985).

Ecoflam-Jollyscarpe-BFB (1986).

Gis Gelati-Jollyscarpe (1987).

Del Tongo (1988-1990).

Del Tongo-MG Boys(1991).

GB-MG Maglificio (1992-1993).

Mercatone Uno-Medeghini(1994).

PalmaresaAldatu

1983Aldatu

1984Aldatu

1985Aldatu

1986Aldatu

1987Aldatu

1988Aldatu

1990Aldatu

1991Aldatu

1992Aldatu

1993Aldatu

Euskal Bizikletako etapa bat.

Kanpo estekakAldatu