Eddy Vanhaerens

txirrindulari belgikarra

Eddy Vanhaerens (Torhout, 1954ko otsailaren 23a) belgikar txirrindulari ohia da, profesionala 1977tik 1988ra.

Eddy Vanhaerens

Bizitza
JaiotzaTorhout1954ko otsailaren 23a (70 urte)
Herrialdea Belgika
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Boule d'Or-Sunair-Colnago 1979-1981
Safir (en) Itzuli 1982-1984
 

Palmaresa

aldatu

1976

1977

1978

  • Mendebaldeko Brabanteko Zirkuitua

1979

1980

1982

1983

1984

1985

1986

1987

1988

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan

aldatu
Itzulia 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988
Italiako Giroa - UT - - - - - - - -
Frantziako Tourra - - - - - - - - - -
Espainiako Vuelta UT - - 47. - 81. - - - 114.

-: Ez zuen parte hartu
UT: Utzi, ez zuen amaitu

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Eddy Vanhaerens - ProCyclingStats