Jon Ander Insausti

txirrindulari espainiarra

Jon Ander Insausti Irastorza (Mutiloa, 1992ko abenduaren 13a -) euskal txirrindulari ohia da, 2015ean Murias Taldean debutatu zuen [1] eta 2018an erretiratu zen. Ion eta Gorka Izagirre txirrindularien lehengusua da.

Jon Ander Insausti
Isbergues - Grand Prix d'Isbergues, 20 septembre 2015 (B019).JPG
Bizitza
Izen osoaJon Ander Insausti Irastorza
JaiotzaMutiloa1992ko abenduaren 13a (28 urte)
Herrialdea Gipuzkoa, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Pisua89,4 kilogramo
Altuera187 zentimetro

TaldeakAldatu

PalmaresaAldatu

Amateur mailanAldatu

2010

  • 3. Euskal Herriko erlojupeko txapelketan (junior)

2011

2012

2013

2014

Profesional mailanAldatu

2015

2017

Emaitzak lasterketa nagusietanAldatu

Lasterketa 2015 2016 2017
Italiako Giroa - - -
Frantziako Tourra - - -
Espainiako Vuelta - - -
Munduko Txapelketa   - - -

-: Ez zuen parte hartu
Err.: Erretiratu zen

ErreferentziakAldatu