Xabat Otxotorena

txirrindulari gipuzkoarra

Xabat Otxotorena Arrarats (Hernani, 1980ko azaroaren 17a -) euskal txirrindulari ohia da.

Xabat Otxotorena

Bizitza
JaiotzaHernani1980ko Azaroaren 17a (42 urte)
Herrialdea Gipuzkoa, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

Amateur mailan garaipen batzuk lortu ondoren, 2005ean profesionaletara pasatu zen Orbea taldean. Bere emaitzarik onenak 2007an lortu zituen, non 4. izan zen Getxoko Zirkuituan eta Circuito Montañéseko etapa batean irabaztea lortu zuen (honako hau izan zen bere lorpenik handiena profesional bezala).

Palmaresa Aldatu

2003

2004

2006

2007

2008

Taldeak Aldatu

Erreferentziak Aldatu

Kanpo estekak Aldatu