Egoitz García

txirrindulari bizkaitarra

Egoitz García Etxegibel (Atxondo, 1986ko martxoaren 31 -) euskal txirrindularia da, 2010ean debutatu zuena.[1]

Egoitz García

Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakEgoitz García Etxegibel
JaiotzaAtxondo1986ko martxoaren 31 (37 urte)
Herrialdea Bizkaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Al Marakeb 2016-2016
Bolivia 2017-
Caja Rural-Seguros RGA 2010-2011
Cofidis 2012-2014
 
Posizio edo espezialitateaEsprinterra
klasikomanoa

Palmaresa aldatu

Amateurretan aldatu

2003

2004

2005

2007

  • Valladolideko Itzuliko etapa bat

2008

2009

Profesionaletan aldatu

2011

2012

2013

2014

Emaitzak lasterketa nagusietan aldatu

Lasterketa 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017
Italiako Giroa - - - - - - - -
Frantziako Tourra - - - 115. UT - - -
Espainiako Vuelta - - 101. - - - - -
Munduko Txapelketa   - - - - - - - -

-: Ez zuen parte hartu
UT: Utzi, ez zuen amaitu

Taldeak aldatu

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu