Gorka González

txirrindulari gipuzkoarra

Gorka González Larrañaga (Zarautz, Gipuzkoa, 1977ko irailaren 28a-) txirrindulari profesional ohia da.

Gorka González
Bizitza
JaiotzaZarautz1977ko irailaren 28a (46 urte)
Herrialdea Gipuzkoa, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakeuskara
gaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Euskaltel-Euskadi 2001-2006
 

Palmaresa aldatu

1998 (amateurra)

1999

2000

2003 (profesionala)

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan aldatu

Itzuli Handia 2002 2003 2004 2005
  Italiako Giroa
  Frantziako Tourra KON
  Espainiako Vuelta 38. 43.
  Munduko Txapelketa
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi
KON Kontrolez kanpo

Taldeak aldatu

Kanpo estekak aldatu