Víctor Etxeberria

txirrindulari nafarra

Víctor Etxeberria Carrasco (Lizarra, 1993ko martxoaren 24a) nafar txirrindularia da, 2016 eta 2018 artean profesionala izandakoa. 2019an Ávilako Itzulia eta Euskaldun Txapelketa irabazi zituen.

Víctor Etxeberria
Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakVíctor Etxeberria Carrasco
JaiotzaLizarra1993ko martxoaren 24a (30 urte)
Herrialdea Nafarroa Garaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Euskaltel-Euskadi 2012-2013
Orbea Continental (ikaslea)2013ko abuztuaren 1a-2013ko abenduaren 31
Orbea Continental 2014-2014
Burunda Txirrindulari Elkartea 2015-2015
Rádio Popular-Boavista (en) Itzuli 2016-
 

Palmaresa aldatu

2011

2012

2015

2018

2019

2020

  • Nafarroako errepideko txapelketa

2021

Ibilbidea aldatu

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

  Artikulu hau Nafarroa Garaiko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.