Iñaki Isasi

txirrindulari arabarra

Iñaki Isasi Flores (Arespalditza, Araba, 1977ko apirilaren 20a - ) txirrindulari arabar ohia da.

Iñaki Isasi

Bizitza
JaiotzaAiara1977ko apirilaren 20a (46 urte)
Herrialdea Araba, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakeuskara
gaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Euskaltel-Euskadi (ikaslea)2000ko irailaren 1a-2000ko abenduaren 31
Euskaltel-Euskadi 2001-2011
 
Posizio edo espezialitateaEsprinterra

2001ean txirrindularitza profesionalean debutatu zuen Euskaltel-Euskadi taldearekin. Talde honetan izan zen profesionaletan egon zen denboraldi guztietan. Ez zituen garaipenik lortu, baina lehenengo hamarretan egin zuen, Frantziako Tourreko eta Espainiako Vueltako etapa batzuetan.

Aita Jesús ere, txirrindulari profesionala izan zen.

Palmaresa aldatu

Amateurretan aldatu

1998

1999

2000

Profesionaletan aldatu

2001

2003

2004

2006

2011

Ziklo-Kross aldatu

2005 aldatu

  • 5. Ametzaga.

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan aldatu

Carrera 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 2011
Italiako Giroa 63.
Frantziako Tourra 122. 70. 90. 101. 115.
Espainiako Vuelta 91. 89. UT 74. 71. 71.

—: ez zuen parte hartu
UT: utzi, ez zuen amaitu

Taldeak aldatu

Urtea Taldea
2001-2007 Euskaltel-Euskadi


Kanpo estekak aldatu