Dionisio Galparsoro

txirrindulari gipuzkoarra

Dionisio Galparsoro Martínez (Ataun, 1978ko abuztuaren 13a) gipuzkoar txirrindulari ohia da. 2003an txirrindularitza profesionalean debutatu zuen Euskaltel-Euskadi taldearekin.

Dionisio Galparsoro

Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakDionisio Galparsoro Martínez
JaiotzaAtaun1978ko abuztuaren 13a (45 urte)
Herrialdea Gipuzkoa, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Burunda Txirrindulari Elkartea 2000-2002
Euskaltel-Euskadi 2003-2004
Kaiku 2005-2006
Euskaltel-Euskadi 2007-2008
Contentpolis-Ampo (en) Itzuli 2009-2009
 
Altuera178 zentimetro

Palmaresa

aldatu

2000

2001

2002

2004

2005

2006

2007

Taldeak

aldatu
Urtea Taldea
2003-2004 Euskaltel-Euskadi
2005-2006 Kaiku
2007-2008 Euskaltel-Euskadi
2009 Contentpolis-AMPO

Kanpo estekak

aldatu

Dionisio Galparsoro - ProCyclingStats