Enrique Sanz

txirrindulari nafarra

Enrique Sanz Unzue (Orkoien, 1989ko irailaren 11 - ), euskal txirrindulari profesionala da, 2011z geroztik profesionala izandakoa. Bere ibilbidean garaipen bat lortu du.[1]

Enrique Sanz

Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakEnrique Sanz Unzue
JaiotzaOrkoien1989ko irailaren 11 (34 urte)
Herrialdea Nafarroa Garaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Wilier Triestina-Selle Italia 2016-2016
Movistar Team 2011-2015
Galibier Txirrindulari Elkartea 2008-2010
Raleigh GAC 2017-2017
Euskadi Basque Country-Murias 2018-2019
Kern Pharma 2020-2021
 
Posizio edo espezialitateaEsprinterra
Pisua64 kilogramo
Altuera171 zentimetro

Eusebio Unzue osaba du.

Palmaresa aldatu

2010

2011

2012

2015

2018

2019

2020

2021

Emaitzak lasterketa nagusietan aldatu

Lasterketa 2011
Italiako Giroa -
Frantziako Tourra -
Espainiako Vuelta -
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   -

-: Ez zuen parte hartu
Err.: Erretiratu zen

Taldeak aldatu

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Enrique Sanz - ProCyclingStats

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Enrique Sanz