Adam Yates

txirrindulari britainiarra

Adam Yates (Bury, 1992ko abuztuaren 7a) txirrindulari profesional britainiarra da. Frantziako Tourreko podiuma lortu zuen, besteak beste.

Adam Yates

(2023)
Bizitza
JaiotzaBury (en) Itzuli1992ko abuztuaren 7a (31 urte)
Herrialdea Erresuma Batua
Familia
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzakingelesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Pisua58 kilogramo
Altuera172 zentimetro

Twitter: AdamYates7 Instagram: adamyates7 Olympic.org: adam-yates Edit the value on Wikidata

Simon Yates txirrindulariaren anaia bikia da.

Palmaresa

aldatu

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

2024

Emaitzak lasterketa nagusietan

aldatu

Itzuli handiak

aldatu
Itzulia 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
Italiako Giroa 9.
Frantziako Tourra 50. 4. 29. 29. 9. 9. 3.
Espainiako Vuelta 82. 34. 45. 4.

Beste Itzuliak

aldatu
Itzulia 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023 2024
UAE Tourra X X X X X 1. 2. 2. 3.
Paris-Niza 4.
Tirreno-Adriatiko 9. 19. UT 5. 2. 11.
Kataluniako Volta 23. 4. UT 2. X 1. 28.
Euskal Herriko Itzulia 76. UT 32. 5. X 4. UT
Romandiako Tourra X 1. 13.
Dauphiné Libéré 6. 20. 7. 2. UT 17. 2.
Suitzako Itzulia X UT 1.
Poloniako Itzulia 5.

Klasikoak eta Txapelketak

aldatu
Lasterketa 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023
Strade Bianche UT
Flèche Brabançonne UT
Amstel Gold Race UT X
Flèche Wallonne 97. Ab. UT 20.
Lieja-Bastogne-Lieja 56. 8. 4. UT 18.
Donostia Klasikoa 43. 1. 16. UT X 27.
Quebeceko Sari Nagusia 32. 72. 21. X X 7. 17.
Montrealgo Sari Nagusia 2. UT 14. X X 4. 1.
Lombardiako Giroa UT 56. 74. 29. 15. 3. 10. 6.
  Olinpiar Jokoak (errepide) X 15. X 9. X
  Munduko errepideko txapelketa UT 57. [37. UT
  Erresuma Batuko errepide txapelketa 6. UT
—: Ez zuen parte hartu UT: Utzi, ez zuen amaitu X: Ez zen jokatu

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu