Simon Yates

txirrindulari britainiarra

Simon Yates (1992ko abuztuaren 7a, Bury, Manchester Handia) ingeles txirrindulari profesional bat da. Gaur egun Orica-Scott taldean lasterka egiten du. Adam Yates txirrindulariaren anaia bikia da.

Simon Yates

Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakSimon Philip Yates
JaiotzaBury (en) Itzuli1992ko abuztuaren 7a (31 urte)
Herrialdea Erresuma Batua
BizilekuaAndorra
Familia
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzakingelesa
Jarduerak
Jarduerakpistako txirrindularia eta txirrindularia
Posizio edo espezialitateaigotzailea
Pistako txirrindularitza
Pisua58 kilogramo
Altuera172 zentimetro

simon-yates.com
Twitter: SimonYatess Edit the value on Wikidata

Garaipenik nabarmenena 2019ko Espainiako Itzulia izan da.

Palmaresa

aldatu

2011

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

2023

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan

aldatu
Itzuli Handia 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023
  Italiako Giroa 21. 8. UT 3. UT
  Frantziako Tourra UT 89. 7. 49. UT 4.
  Espainiako Vuelta 6. 44. 1. UT
  Munduko Txapelketa UT UT
Legenda
Ez zuen osatu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu


  Artikulu hau Ingalaterrako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.