Ireki menu nagusia

Ángeles Caso (Gijón, 1959ko uztailaren 16) idazle espainiarra. Oviedoko Unibertsitatean Geografia eta Historia ikasi zuen.

Ángeles Caso
Foto de Ángeles Caso presentando su libro "GRANDES MAESTRAS".jpg
Bizitza
Jaiotza Gijón1959ko uztailaren  16a (60 urte)
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Heziketa Oviedoko Unibertsitatea
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak idazlea, kazetaria, telebista aurkezlea eta itzultzailea
Jasotako sariak
photo d'Angeles Caso assise à une table
Angeles Caso Madrileko liburu azokan, 2008/05/31

Eduki-taula

SariakAldatu

FilmografiaAldatu

BibliografiaAldatu

  • Asturias desde la noche. 1988. Guía.
  • Elisabeth, emperatriz de Austria-Hungría o el hada. 1993.
  • El peso de las sombras. 1994. Finalista XLIII Premio Planeta 1994.
  • El inmortal. 1996, recopilatori: Érase una vez la paz.
  • El mundo visto desde el cielo. 1997.
  • El resto de la vida. 1998.
  • El verano de Lucky. 1999.
  • La trompa de los monos. 1999, recopilatorio: Mujeres al alba
  • La alegría de vivir. 1999, recopilatorio: Hijas y padres
  • Un largo silencio. 2000. V Premio Fernando Lara de novela.
  • Giuseppe Verdi, la intensa vida de un genio. 2001. Biografía del compositor italiano Giuseppe Verdi.
  • Las olvidadas, una historia de mujeres creadoras. 2005.
  • Contra el viento.2009. LVIII Premio Planeta
  • Donde se alzan los tronos. 2012
  • Rahima Begum. 2013

Kanpo loturakAldatu